Praksa podučavanja engleskog jezika u Brazilu

Global Talent je program stručnih plaćenih praksi u inostranstvu koji omogućava sticanje profesionalnog iskustva i lični razvoj u multikulturalnom okruženju i radom u kompanijama i institucijama širom sveta. Jedna od mnogobrojnih mogućnosti je i plaćena stručna praksa u oblasti edukacije jezika u edukativnom centru LTC u Caçapava do Sul (Brazil).

Placena praksa u Brazilu

Student će se baviti edukacijom jezika odraslih prateći edukativne i metodološke principe organizacije. Student će učestvovati u kulturnim manifestacijama i promovisati dinamičan studentski život. Tu je mogućnost za internacionalno iskustvo, sticanje mreže kontakata širom sveta, upoznavanje drugih kultura i širenje svoje, kao i razvoj prezentacionih i veština edukacije. Neophodno je odlično poznavanje engleskog jezika (minimum B2 nivo) i rada na računaru.

Trajanje prakse je između 24 i 48 nedelja.

Student će biti plaćen 310$ mesečno u skladu sa životnim standardom u toj zemlji. Radno vreme je od ponedeljka do petka od 10-18h. Konkretan datum početka prakse određuje se u dogovoru sa institucijom sa kojom će odabrani student sarađivati.

Neophodni uslovi za učešće u praksi u Brazilu

  • Odlično poznavanje engleskog jezika (barem B2 nivo);
  • Status diplomiranog studenta (ne duže od 2 godine) ili studenta završne godine fakulteta/više škole/master studija;
  • Poželjno posedovanje znanja iz oblasti predavanja, držanja časova i prezentacionih veština.

Ukoliko te ova praksa zanima, želiš da saznaš o daljem procesu učešća na ovoj ili sličnim praksama, prijavi se na sledećem linku i kontaktiraćemo te u roku od 24h.

Ne čekaj prilike. Pruži sebi šansu za napredovanje, život i rad u stranoj zemlji uz usavršavanje stranog jezika i svojih veština. Više informacija o praksama možeš pronaći na našem sajtu ili facebook stranici.

Podeli