Praksa u Kolumbiji – budi nastavnik engleskog jezika!

Znaš engleski jezik? Želiš malo drugačije i izazovnije iskustvo, u novoj sredini i kulturi? Razmišljaš gde ćeš steći svoje prvo iskustvo? Ukoliko su tvoji odgovori na prethodna pitanja potvrdni, plaćena stručna praksa u okviru programa Global Talent je prilika koju treba da iskoristiš! Praksa koju mi izdvajamo za tebe je iz oblasti edukacije u kompaniji HFC u Floridablanku u Kolumbiji.

Praksa u Kolumbiji profesor engleskog jezika

Pored vedrog duha, fleksibilnosti i motivisanosti, sve što je potrebno za učešće u ovom programu jeste odlično poznavanje engleskog jezika i osnova španskog. Za vreme trajanja prakse, osoba je zadužena da na nedeljnom nivou, od ponedeljka do petka, kada drži konverzacijske radionice. Takođe, pored ovoga potrebno je obaviti još dodatnih aktivnosti koje se odnose na planiranje odvijanja predavanja, ocenjivanje, sređivanje potrebne papirologije i slično. Svi ovi poslovi obavljaju se u Institutu za tinejdžere i odrasle učenike. Ova praksa omogućava studentu da stekne nova iskustva u predavanju engleskog jezika, da učestvuje u razvoju kolumbijskog obrazovanja i omogući učenicima da nauče nešto o drugim kulturama.

Potrebne veštine: Language Teaching, PC User Skills, Internet User Skills.

Neophodni uslovi za učešće

  • Odlično poznavanje engleskog jezika (barem B2 nivo)
  • Status diplomiranog studenta (ne duže od 2 godine) ili studenta završne godine fakulteta/više škole/mastera
  • Poželjno posedovanje znanja iz oblasti predavanja, držanja časova i prezentacionih veština

Trajanje prakse je 35-37 nedelja. Mesečna plata iznosi $USD 500, što je određeno u visini proseka države u kojoj ste na praksi.

Ukoliko želiš da se prijaviš i informišeš o daljem procesu učešća na ovoj, ili praksama poput ovih, prijavi se na sajtu i bićeš kontaktiran u roku od 24h. Konkretan datum početka prakse određuje se u dogovoru sa kompanijom sa kojom se sarađuje.

Podeli