Praksa u Nemačkoj, pokaži svoje IT veštine!

Global Talent je program plaćenih stručnih praksi u inostranstvu koji studentima i diplomcima pruža priliku za sticanje profesionalnog iskustva i lični razvoj u multikulturalnom okruženju i radom u kompanijama i institucijama širom sveta. U sklopu programa izdvajamo praksu u Nemačkoj  iz oblasti IT-a u okviru projekta Web developer and programmer. Ova praksa traje od 24 do 48 nedelja.

IT plaćena praksa u Nemačkoj

Ako želiš da stekneš praktično iskustvo i ujedno proširiš mrežu kontakata, ovo je idealna prilika za tebe! Po planu ovog programa u timu sa drugim kolegama možeš učestvovati u inovacijama, donošenju odluka, rešavanju planova i realizaciji. Ceo program uključuje rad studenata punih energije i dobrih ideja okruženih pozitivnim ljudima. Kroz nastavne i praktične aktivnosti student bi pratio i naučio jezik ovog govornog područja, pratio inovacije, programe i planove u ovom području, upoznao bi zemlju boravka ali i prezentovao zemlju svog porekla. Cilj ove stručne prakse je usavršavanje iz oblasti IT-a.

Potrebne veštine: PC UserSkills, Internet UserSkills.

Neophodni uslovi za učešće

  • Odlično poznavanje engleskog jezika
  • Status diplomiranog studenta ili studenta završne godine fakulteta/više škole/master studija
  • Posedovanje znanja iz oblasti web developinga i programiranja.

Student bi imao platu od $1650, što je prosečna plata u toj oblasti u gradu u kom se praksa održava. Takođe, radno vreme je od 9-17 časova.

Ukoliko želiš da se prijaviš i informišeš o daljem procesu učešća na ovoj, ili praksama poput ovih, prijavi se na sajtu i kontaktiraćemo te u roku od 48h.

Podeli