Praksa u oblasti finansija – iskoristi priliku u Hamburgu!

Global Talent je program stručnih plaćenih praksi u okviru AIESEC organizacije, koji pruža studentima završnih godina priliku za profesionalno iskustvo u  inostranstvu, nudi mogućnost za stručno usavršavanje u oblasti ekonomije u Nemačkoj. Ova praksa nudi jedinstveno i stručno iskustvo u oblasti ekonomije i finansija. Praksa se održava u Hamburgu u kompaniji GreenGiraffe u periodu od 34 do 50 nedelja.

Global Talent Aiesec plaćena praksa u Češkoj - firma Notino

Pozicija na kojoj bi student bio je finansijski analitičar. Njegova zaduženja bi uključivala: razvoj i upravljanje finansijskim modelima, procenjivanje gotovinskog toka (cash flow) za projekte obnovljive energije, organizacija i pregledanje Due Dilligence pripremljenih od strane drugih savetnika, detaljne preglede izveštaja industrije, pomoć u poslovnom razvoju i aktivno učestvovanje u mladom, internacionalnom i dinamičnom timu fokusiranom na marketing projekte. Takodje, student je dobrodošao da učestvuje u svim aktivnostima AIESEC-a u Hamburgu, biće u mogućnosti da prisustvuje Reception vikendima u različitim gradovima u čitavoj Nemačkoj kao i da pohadja časove
nemačkog jezika uz finansijsku pomoć.

Student će imati priliku da bude deo tima, iskusi karakterističan timski duh, dobije prilike za razvoj, radi u profesionalnom, internacionalnom i uzbudljivom okruženju, da bude deo izazovnih i različitih kultura. Očekuje se da student bude organizovan, da ima analitički pristup rešavanju problema, dobre komunikacijske veštine, visok nivo energije, entuzijazma i posvećenosti, sposobnost da brzo uči i primenjuje nova znanja.

Poželjne veštine

  • Bussiness administratio,
  • Financ,
  • Financial Management Skills.

Neophodni uslovi za učešće

  • Diplomirani student ili student završne godine fakulteta/više škole/mastera,
  • Odlično poznavanje engleskog jezika,
  • Posedovanje znanja u oblasti ekonomije i finansija.

Očekivano radno vreme je od 9h do 17h, a student bio bio plaćen $1400 mesečno.

Ako želiš da se prijaviš na ovu praksu ili neku drugu, i da se više informišeš o njima, prijavi se na našem sajtu i bićeš kontaktiran u roku od 24h.

Podeli