Praksa u okviru projekta „SMarketing“ u Brazilu!

Praksa je danas obavezna stavka koja je tražena na tržištu rada, a ti možeš da je imaš ovog leta u trajanju od 6 do 8 nedelja, i to u egzotičnom Brazilu! Program Global Citizen ti omogućava da kroz volontiranje u inostranstvu razviješ sebe na ličnom i profesionalnom nivou, proširiš svoju internacionalnu mrežu kontakata i usavršiš engleski jezik! Praksa koju danas izdvajamo za tebe: projekat Smarketing u gradu Sao Carlos u Brazilu.

Aiesec Sao Carlos praksa

Projekat će se realizovati u nevladinoj organizaciji ACORDE, koja već 28 godina pomaže deci sa specijalnim potrebama da se uklope u društvo i zajednicu Sao Carlosa. ACORDE organizacija ima viziju da cela zajednica shvata važnost socijalne inkluzije, i ovog leta traži pomoć inostranih studenata, kako bi zajedno uticali još više na decu i njihove roditelje i pomogli im u uključivanju u zajednicu.

Šta bi bila tvoja uloga kao praktikanta?

Proučavaćeš realnost ovog NVO-a i videćeš koje su njihove snage i mogućnosti, a koje su mane i prepreke organizacije da se dalje razvija (SWOT analize). Nakon svoje analize, potrebno je da zajedno sa ostatkom tima osmisliš marketing strategiju i plan koji će pomoći promovisanju organizacije i njenog cilja. Takođe, uvek ćete imati koordinatora koji će odobravati vaše isplanirane aktivnosti i pomagati u realizaciji. Ti ćeš sa ostalim praktikantima organizovati fundraising događaje, da bi se saznalo za NVO i da bi postao održiv. Pomoći ćeš im sa apliciranjem i istraživanjem fondova i fondacija, sa sklapanjem novih partnerstava i pronalaženjem novih načina za povezivanje sa ostalim organizacijama, kompanijiama i uticajnim ljudima. Takođe, kako oni već imaju neke događaje koje redovno organizuju, učestvovaćeš u organizaciji istih.

Radno vreme je od 10 do 17 časova, a vikend je slobodan. Takođe, smeštaj tokom 6 nedelja i ručak radnim danima je obezbeđen od strane organizacije.

Uslovi

Za Global Citizen program, potrebno je da si student ili diplomac (ne duže od 2 godine), i da imaš između 18 i 29 godina. Za ovu praksu, potrebno je da znaš engleski, a preferirano je da znaš španski i/ili portugalski. Ako znaš kako funkcioniše marketing, a želiš da primeniš svoje znanje u praksi, prijavi se!

Nakon što se uloguješ na samom sajtu, bićeš kontaktiran u roku od 48 sati. Ako želiš da pogledaš koje još prakse, zemlje i mogućnosti postoje u okviru AIESEC organizacije, poseti naš sajt i prati FB stranicu!

 

Podeli