Prijavite se za takmičenje “Battle of minds”

“Battle of minds” je takmičenje namenjeno svim mladim i talentovanim ljudima koji imaju inovativnu poslovnu ideju iz oblasti poslovne kulture, poljuprivrede, ekologije i energetike, a spremni su da je podele sa drugima i na taj način naprave iskorak ka profesionalnoj karijeri. Prijave za ovogodišnji Battle of Minds su otvorene do 13. juna 2021. godine.

Koji je cilj takmičenja?

Kompanija British-American Tobacco svake godine organizuje takmičenje “Battle of minds”, koje se održsava na lokalnom, regionalnom i globalnom nivou u 40 zemalja širom sveta. Od 2019. godine, među njima je i Srbija.

Zamisao organizacije projekta je predstavljanje ideja iz pomenutih oblasti s ciljem da najbolja rešenja na lokalnom nivou budu nagrađena praksom i šansom za dalji razvoj učesnika. Najbolja rešenja na globalnom nivou biće stimulisana novčanim fondovima od 25.000 funti za drugo mesto i 50. 000 funti za pobednika takmičenja.s

Prijave za takmičenje “Battle of minds”

Ukoliko smatrate da imate dobru ideju, obavezno se prijavite putem sajta, gde možete i saznati više informacija o samom takmičenju, kao i to koji su uslovi za učestvovanje. 

Ne propustite da uđete u svet biznisa na velika vrata! Podsećamo, rok za prijavu je 13. jun 2021. godine!

Podeli