Prilika za jedinstveno iskustvo: Marketing praksa u Playerhunter startup-u

Jedinstvena prilika da u Beogradu razvijaš potpuno novu društvenu mrežu namenjenu svetskom tržištu, ne dešava se često. Iskoristi je i prijavi se za praksu u marketing timu svetski priznatog startup-a Playerhunter. Otkrij sve čari praktičnog iskustva u IT sektoru Srbije i postani deo međunarodnog radnog okruženja kroz saradnju sa timovima iz drugih zemalja. Pokaži svoje sposobnosti i svojim idejama direktno učestvuj u izgradnji Playerhuntera, a zanimaće te činjenica da je čak četvoro od 12 ljudi svoju praksu pretvorilo u zaposlenje u Playerhunteru. Ne čekaj, prijavi se!

Radna atmosfera u Playerhunter-u.

Šta je Playerhunter?

Playerhunter je startup kompanija iz Austrije i predstavlja profesionalnu aplikaciju za fudbalere, koja je kreirana sa ciljem da poveže menadžere, skaute i fudbalske klubove sa mladim talentima širom sveta.

Našu ideju i inovativni pristup prepoznao je veliki broj ljudi, što nam je omogućilo da pored Austrije otvorimo i kancelarije u Poljskoj, Brazilu, Indoneziji, ali i u Beogradu i Novom Sadu. Sada se nalazimo u tvom komšiluku i pružamo ti šansu da budeš deo projekta koji su podržala velika imena iz sveta fudbala, kao što su Luis Figo, Andrej Ševčenko, Josi Benajun i drugi, kao i FK Rapid i GLS sa kojim su ugovore potpisali Fabio Kanavaro i Alesandro Del Piero. Priznanje za naš dosadašnji rad, pružile su nam brojne svetske organizacije i stručni magazini koji nas svrstavaju u top 50 najinovativnijih svetskih startup-ova, a jedna od poslednjih u nizu jeste i nagrada portala E-kapija – Aurea 2018 za tržišni potencijal.

Kako izgleda praksa u Playerhunteru?

Kada je u pitanju praksa koju nudi Playerhunter iskustvo koje ćete tamo steći teško da može da se poredi sa iskustvom koje nose druge prakse. Ovde vas ujutru neće dočekati gomila monotonog posla i ispravljanje tuđih grešaka, i nećemo vam dati razlog da mrzite ponedeljak, već da mu se radujete!

Od prvog dana uverićete se da su članovi našeg tima nasmejani s razlogom. Prilika da radite na razvoju nove društvene mreže nije mala stvar, što su prepoznali svi naši zaposleni i praktikanti koji svakog dana dolaze na posao puni entuzijazma i kreativnih ideja.

Praksa u Playerhunteru predstavlja priliku da radite na jedinstvenom projektu, kakvih u Srbiji do sada nije bilo. Slobodno možemo reći da se jednom u sto godina pruža prilika za rad u ovakvoj kompaniji, a razlog tome ne leži samo u činjenici da sarađujemo sa kampovima najvećih fudbalskih klubova kao što su Manchester City, Milano ili Barselona. Ono što ističemo kao najveći kvalitet naše prakse jeste mogućnost da razvijate svoju kreativnost i stičete nova znanja.

Ovde ćete imati priliku da se do detalja upoznate sa načinom funkcionisanja društvenih mreža i čujete iskustva kolega koji će svoje znanje nesebično deliti sa vama. Kod nas nećete kuvati kafu nadležnima, već ćete rame uz rame sa njima učestvovati u svim projektima. Mi vam nećemo reći da mišljenje zadržite za sebe, već ćemo s nestrpljenjem čekati vaše kreativne ideje.

Koga tražimo?

U potrazi smo za mladim osobama koje gaje interesovanje za oblast marketinga i poseduju ili žele da steknu znanje o toj sferi rada. Želimo da vas upoznamo sa core načinom funkcionisanja same aplikacije, ali pre svega sa:

  • principima digitalnog marketinga,
  • istraživanjem tržišta i konkurencije,
  • video produkcijom i drugim oblastima rada.

Naša vrata su otvorena svim mladim ljudima koji su spremni da uče i napreduju, i doprinose razvoju nove društvene mreže svojim zalaganjem, razmišljanjem i novim, kreativnim idejama. Ukoliko vam je potreban samo sertifikat ili potvrda za praksu, bolje pokucajte na nekom drugom mestu, jer mi tražimo ljude koji će postati deo našeg tima.

Neka vam je najveći motiv za prijavu za praksu u kompaniji Playerhunter iskustvo naših praktikanata, koji sada mogu da kažu da im je naša kompanija druga kuća.

Iskustva praktikanata koji su prošli praksu u Playerhunteru

Pitali smo nekadašnje praktikante u Playerhunter-u kako je izgledao njihov prvi dan na praksi u ovom stratup-u.

Marina: Prvog dana nakon poželjene dobrodošlice, ostali praktikanti i ja smo se upoznali međusobno, a onda i sa ostalim kolegama iz kancelarije. Sneža, koja vodi tim praktikanata, nas je nakon toga upoznala sa poslom koji ćemo obavljati i dala nam naša prva zaduženja. Celog dana smo se međusobno upoznavali, slušali muziku, šalili se i sve to vreme radili posao koji nam je zadat. Na kraju dana smo podelili svoje prve utiske o praksi, i razgovarali o drugim zadacima koji će nam se dodeljivati u budućnosti.

Aleksandra: Moj prvi dan na praksi u Playerhunteru je protekao u upoznavanju sa kolegama i praktikantkinjama koje su takodje bile tu. Sneža nas je, kao nas team leader, sprovela kroz kancelarije i predstavila kolegama iz firme, a zatim smo nakon upoznavanja razgovarale o poslu za koji smo trebale biti obucavane pa smo tako i dobile svoje prve zadatke. S obzirom na to da su svi bili jako prijatni i da je sve proteklo u najboljem redu, bila sam prilicno zadovoljna prvim danom na praksi i imala sam pozitivne utiske.

Kako da se prijavim?

Ukoliko želite da iskoristite ovu jedinstvenu priliku koja vam omogućava:

  • Rad u oblasti marketinga
  • Obuke i stručna usavršavanja
  • Priliku za kreativnost
  • Fleksibilno radno vreme
  • Priliku za razvoj globalne socijalne mreže, baš ovde, u Srbiji

Pošaljite nam svoj CV na e-mail adresu: st@playerhunter.com

Ili nas kontaktirajte na broj: 0114096215

Čekamo vaše prijave!

Podeli