Program ‘’Magellan’’ u Mađarskoj

‘’Magellan’’ program pruža priliku studentima da, kroz volonterski rad, podučavaju decu jezičkoj pismenosti na poziciji asistenta na praktičnim nastavama, slobodnim aktivnostima i programima.

Budapest

Kroz ove sesije razvijaćete svoju toleranciju i empatiju kao i otvorenost prema različitim kulturama sveta i običajima. Organizovaćete slobodne aktivnosti za decu koja su povezana sa muzikom, umetnošću, pozorištem, sportom i sl. Tokom šestnedelja koliko ovaj program traje, student/volonter će imati priliku da podučava decu uzrasta od 14 do 18 godina u vremenu predviđenom u školi, najviše 30 časova nedeljno. Poželjno je da napravite prezentaciju o Vašoj zemlji iz koje dolazite i o vašoj kulturi, istoriji i običajima. Takođe, pored Vašeg maternjeg, poželjno je da dobro poznajete i engleski i druge strane jezike.

Za vreme trajanja programa, obezbeđen je jedan obrok dnevno, kao i recepcija pri dolasku u zemlju.

Ukoliko želiš da se informišeš o daljem procesu učešća na ovom, i projektima poput ovog, možeš da popuniš PRIJAVU. Bićeš kontaktiran u roku od 48h, usled čega sledi info razgovor o daljem procesu selekcije i pronalaženju projekta na kom bi volontirao u inostranstvu. Učešće u programu iznosi 9000 dinara, u sklopu čega se prva rata plaća prilikom potpisivanja ugovorai iznosi 5500din, a druga kada zajedno sa koordintarom iz organizacije pronađeš adekvatan projekat za sebe.

Ovaj program namenjen je mladim ljudima koji studiraju na nekom od fakulteta na prostorima Srbije.

Vreme trajanja projekta: 01.09.2014 –13.10.2014.

Uslovi za učešće:

  • Student (nije važno koji fakultet i prosek)
  • Imaš između 19 i 26 godina
  • Nivo znanja engleskog jezika B1
  • Posedovanje iskustva u radu sa decom
  • Posedovanje prezentacionih veština

Podeli