Projekat ’’CEO’’ u Bugarskoj

’’CEO’’ je projekat koji se bavi razvojem karijere kod mladih. Ima za cilj pripremu srednjoškolaca za buduće uspešne preduzetnike kroz omogućavanje teorijskih, biznis i ekonomskih koncepata i podsticanje mladih da razvijaju svoje biznise, startape i ideje.


Volontersko iskustvo podrazumeva rad u različitim srednjim školama gde će internacionalni studenti pružati osnovna znanja i razumevanja na temu preduzetništva bugarskim srednjoškolcima. Ova tema obuhvata predavanja u oblastima marketinga, finansija, HR menadžmenta, organizacionog menadžmenta i drugih koja će srednjoškolcima omogućiti sticanje potrebnih veština kako bi jednog dana mogli da vode svoj biznis. Student / volonter radio bi sa starijim srednjoškolcima u Bugarskoj. Od studenta / volontera očekuje se da pripremi kreativne i interaktivne sesije i radionice za učenike, kako bi oni na što bolji način razumeli predavanja. Tokom šest nedelja, koliko traje ovaj projekat, volonteri će učestvovati u raznoraznim događanjima na samom projektu.

Tokom volontiranja na projektu, obezbeđen je smeštaj, javni prevoz, kao i recepcija pri dolasku u Sofiju. Internacionalni volonteri će, učešćem na ovom projektu, razviti liderske i prezentacione veštine, steći iskustvo rada u timu i imati priliku da upoznaju i dožive bugarsku kulturu i tradiciju.

Ukoliko želiš da se informišeš o daljem procesu učešća na ovom, i projektima poput ovog, možeš da popunišPRIJAVU. Bićeš kontaktiran u roku od 48h, usled čega sledi info razgovor o daljem procesu selekcije i pronalaženju projekta na kom bi volontirao u inostranstvu. Učešće u programu iznosi 9000 dinara, u sklopu čega se prva rata plaća prilikom potpisivanja ugovora i iznosi 5500din, a druga kada zajedno sa koordintarom iz organizacije pronađeš adekvatan projekat za sebe.

Ovaj program namenjen je mladim ljudima koji studiraju na nekom od fakulteta na prostorima Srbije.

Vreme trajanja projekta: 10.09.2014. – 25.10.2014.

Uslovi za učešće:

  • Student (nije važno koji fakultet i prosek)
  • Posedovanje veština u radu na računaru i pretraživanju interneta
  • Posedovanje prezentacionih veština
  • Odlično poznavanje engleskog jezika

Podeli