Projekat “Explore yourself“ u Poljskoj

“Explore yourself” je projekat organizovan od strane lokalne kancelarije organizacije AIESEC u Poznanju. Projekat je zamišljen tako da volonteri rade u obdaništima sa decom, utiču na njihovu proaktivnost i ukažu na važnost internacionalnog okruženja.

Poland-Poznan-Old-Market-Square5-L

Zadatak volontera je da uče decu plesovima, pesmama i organizuju igrice kroz koje će razviti njihovo znanje jezika, a da u isto vreme unaprede i svoje znanje engleskog jezika i upoznaju druge kulture. Prisustvo konferenciji pre početka realizacije projekta je obavezno za sve volontere, na kojoj će imati edukacije o tome kako bi trebalo da izgledaju radionice i edukacije koje će držati deci tokom trajanja projekta. Tokom sedam nedelja, koliko traje projekat, studenti/volonteri imaće nedelju dana slobodnog vremena za organizaciju svog putovanja u Poljsku.

Od volontera se očekuje da organizuju vreme za mališane, da komuniciraju sa njima na engleskom jeziku i da osmisle igrice za njih. Oni će upoznati decu sa istorijom i običajima svoje zemlje kako bi razvili kod njih ljubav prema drugim zemljama i kulturama. Sva potrebna oprema za rad sa decom u obdaništu biće obezbeđena, kao i smeštaj tokom boravka u Poznanju i hrana tokom radnih dana u obdaništu.

Ukoliko želiš da se informišeš o daljem procesu učešća na ovom i projektima poput ovog, možeš da popuniš PRIJAVU. Bićeš kontaktiran/a u roku od 48h, usled čega sledi info razgovor o daljem procesu selekcije i pronalaženju projekta na kom bi volontirao u inostranstvu. Učešće u programu iznosi 9000 dinara, u sklopu čega se prva rata plaća prilikom potpisivanja ugovora i iznosi 5500din, a druga kada zajedno sa koordintarom iz organizacije pronađeš adekvatan projekat za sebe.

Ovaj program namenjen je mladim ljudima koji studiraju na nekom od fakulteta na prostorima Srbije.

Vreme trajanja projekta: od 3.09.2014. do 26.10.2014.

Uslovi za učešće:

  • Student (nije važno koji fakultet i prosek)
  • Imaš između 19 i 26 godina
  • Nivo znanja engleskog jezika B1

Podeli