Projekat „Learning Way Schools” u Portugalu

Program volonterskog iskustva u inostranstvu u okviru AIESEC organizacije nudi mogućnost studentima za učešće na projektu „Learning Way Schools” u gradu Braga, u provinciji Minho, u Portugalu.

Global Citizen - Braga PortugalStudent – volonter će tokom volonterskog iskustva raditi u oblasti komunikacija i marketinga. Volontiraće u tri različite nevladine organizacije kako bi imao što bogatije i razvojnije profesionalno i lično iskustvo. ’’Aneis’’, ’’Cerci’’ i ’’Synergia’’ su tri organizacije u kojima će on biti odgovoran za kreiranje promotivnih materijala i definisanje strategija za privlačenje korisnika i partnera. Takođe učestvovaće i u građenju vizuelnog identiteta i brenda ove tri organizacije. U jednoj od njih radiće i na strategijama za fundraising i promociji letnjih kampova za mlade. Tokom šest nedelja koliko traje ovo iskustvo studentima – volonterima obezbeđen je smeštaj kao i ručak tokom radnih dana, a imaće priliku da stiču liderske i marketinške veštine, rade u internacionalnom timu i dožive čari i egzotičnost portugalske kulture.

Ukoliko želiš da se informišeš o daljem procesu učešća na ovom i projektima poput ovog, možeš da popuniš PRIJAVU. Bićeš kontaktiran/a u roku od 48h, usled čega sledi info razgovor o daljem procesu selekcije i pronalaženju projekta na kom bi volontirao u inostranstvu. Učešće u programu iznosi 9000 dinara, u sklopu čega se prva rata plaća prilikom potpisivanja ugovora i iznosi 5500din, a druga kada zajedno sa koordintarom iz organizacije pronađeš adekvatan projekat za sebe.

Ovaj program namenjen je mladim ljudima koji studiraju na nekom od fakulteta na prostorima Srbije.

Vreme trajanja projekta: od 15.9.2014. do 31.10.2014.

Uslovi za učešće:

  • Student (nije važno koji fakultet i prosek)
  • Imaš između 19 i 26 godina
  • Nivo znanja engleskog jezika B1
  • Posedovanje všetina u razvoju zajednice
  • Posedovanje veština u korišćenju kompjutera i pretraživanju interneta

Podeli