Projekat „S Marketing” u Brazilu

Program volonterskog iskustva u inostranstvu u okviru AIESEC organizacije nudi mogućnost studentima za učešće na projektu „S Marketing” u gradu Recife, u Brazilu.

Global Citizen - REcife BrazilVolontersko iskustvo internacionalnog studenta biće u oblasti marketinga. Cilj projekta jeste da se poveća vidljivost pozitivnog uticaja koji imaju nevladine organizacije u društvu. Volontiranjem domaći student će imati edukacije u oblasti marketinga, izrađivaće marketinške planove i kreirati događaje sa potencijalnim partnerima za prikupljanje sredstava. Radiće na kreiranju vizuelnog identiteta i sajta. Volonteri će imati i zadatak da povežu nevladine organizacije sa međunarodnim mogućnostima, sklapanjem međunarodnih partnerstava. Domaći student će imati priliku i da upozna kulturu ostalih zemalja tokom manifestacije pod nazivom “Global Village”, tokom koje će pomoću različitih rekvizita, poput zastava, nošnje i slično, upoznati svet sa svojom kulturom. Volonteri bi trebalo da uzmu učešće u svim aktivnostima koje ova organizacija pravi. Očekuje se da se poveća broj volontera kao i svest zajednice o uticaju koji nevladina organizacija pravi u društvu.Ovo volontersko iskustvo donosi unapređenje komunikacionih veština, nova znanja u oblasti marketinga, ali pre svega nezaboravno životno iskustvo, široku mrežu kontakta i nove prijatelje. Tokom šest nedelja, koliko traje sam projekat, domaćim studentima je obezbeđen smeštaj (u host porodicama ili smeštaj koji organizuje nevladina organizacija) kao i jedan obrok dnevno tokom radnih dana. Samo neki od benefita koji će student – volonter steći na projektu jesu liderske sposobnosti, rad u internacionalnom okruženju, širenje mreže kontakata, globalnu svest o različitim kulturama i uživaće u čarima egzotičnog Brazila.

Ukoliko želiš da se informišeš o daljem procesu učešća na ovom, i projektima poput ovog, možeš da popuniš PRIJAVU. Bićeš kontaktiran/a u roku od 48h, usled čega sledi info razgovor o daljem procesu selekcije i pronalaženju projekta na kom bi volontirao u inostranstvu. Učešće u programu iznosi 9000 dinara, u sklopu čega se prva rata plaća prilikom potpisivanja ugovora i iznosi 5500din, a druga kada zajedno sa koordintarom iz organizacije pronađeš adekvatan projekat za sebe.

Ovaj program namenjen je mladim ljudima koji studiraju na nekom od fakulteta na prostorima Srbije.

Vreme trajanja projekta: 13.10.2014. – 28.11.2014.

Neophodni uslovi za učešće:

  • Student (nije važno koji fakultet i prosek)
  • Imaš između 19 i 26 godina
  • Nivo znanja engleskog jezika B1
  • Posedovanje veština u korišćenju kompjutera i pretraživanju interneta

Podeli