Projekat „Speak“ u Bugarskoj

Program volonterskog iskustva u inostranstvu u okviru AIESEC organizacije nudi mogućnost studentima za učešće na projektu „Speak” u gradu Blagoevgrad, u Bugarskoj.

Global Citizen -Blagoevgrad BugarskaProjekat ’’Speak’’ sastoji se iz radionica i jezičkih edukacija maternjeg i engleskog jezika volontera koje su namenjene studentima sa različitih univerziteta u Blagoevgradu. Tokom šest nedelja koliko traje ovo iskustvo, volonter će predstavljati svoju zemlju, kulturu i tradiciju pred studentima sa univerziteta i govoriće  okulturološkim razlikama i karakteristikama svoje zemlje. Od volontera se očekuje da pripremi sve aktivnosti, prezentacije i različite interaktivne igre tako da studenti mogu da razumeju jezik koji uče bolje. Tokom volonterskog iskustva, studenti će kreirati blog, Instragram postove i Tumblr slike o svom isksutvu u Bugarskoj. Takođe, volonterima je obezbeđen smeštaj, posete turističkim atrakcijama kao i mogućnost da uživaju u internacionalnom okruženju, šire mrežu kontakata i stiču liderske sposobnosti.

Ukoliko želiš da se informišeš o daljem procesu učešća na ovom i projektima poput ovog, možeš da popuniš PRIJAVU. Bićeš kontaktiran/a u roku od 48h, usled čega sledi info razgovor o daljem procesu selekcije i pronalaženju projekta na kom bi volontirao u inostranstvu. Učešće u programu iznosi 9000 dinara, u sklopu čega se prva rata plaća prilikom potpisivanja ugovora i iznosi 5500din, a druga kada zajedno sa koordintarom iz organizacije pronađeš adekvatan projekat za sebe.

Ovaj program namenjen je mladim ljudima koji studiraju na nekom od fakulteta na prostorima Srbije.

Vreme trajanja projekta: od 29.09.2014. do 10.11.2014.

Uslovi za učešće:

  • Student (nije važno koji fakultet i prosek)
  • maš između 19 i 26 godina
  • Nivo znanja engleskog jezika B1
  • Posedovanje veština u podučavanju stranog jezika
  • Posedovanje prezentacionih veština

Podeli