Savršene torbice za maturu

Torbice su omiljeni modni dodatak svake žene, pa ne čudi što ženske torbe za maturu igraju veoma važnu ulogu prilikom kombinovanja autfita za maturu. Sigurno je da je najvažniji modni detalj u rukama svake žene upravo torbica, koja osim što mora biti funkcionalna, mora se i savršeno uklapati uz kompletan stajling. U potrazi za idealnom haljinom, cipelama, nakitom, torbice za maturu su vrlo često poslednje na listi potrebnih stvari, ali ne i najmanje bitne.

Prilikom odabira torbica za maturu, budite pametne, razmišljajte klasično i odaberite neku kvalitetnu torbicu koja će vam dugo trajati. Torbice za malu maturu, ali i za veliku, svoju ulogu igraju na samom početku maturske večeri, dok ostatak večeri provode zaboravljene na stolici. Međutim, uprkos tome torbica za maturu ima posebno mesto u celom stajlingu, jer je vrlo često veoma upečatljiva na samim slikama koje su devojkama veoma važne.

Postoji pravilo da se cela odevna kombinacija mora birati u skladu sa oblikom tela, te je isti slučaj i sa odabirom torbe za maturu. Ženska torbica zahteva određena pravila biranja u skladu sa figurom tela, pa je idealno birati kompletan autfit za maturu i aksesoare u skladu sa samom građom. U daljem tekstu pročitajte koje su savršene torbice za maturu, kao i kako najbolje ukombinovati autfit i torbice za maturu.

Crvena torbica za maturu

Damske torbice za maturu – elegantne večernje torbice

U zavisnosti od toga šta odlučite da obučete, takva treba biti i torbica za maturu. Za veliku maturu su karakteristične duge, svečane haljine i elegantne frizure, pa u skladu sa tim treba odabrati i aksesoare u koje spadaju i torbice za maturu. Uz duge haljine je najbolje izabrati elegantne večernje torbice za maturu koje će svojom elegantnošću doprineti kompletnom izgledu.

Kada je u pitanju mala matura, situacija je nešto drugačija. Devojčice neretko žele da svojim stajlingom doprinesu ozbiljnijem izgledu, pa tako i biraju autfit. Ali, za proslavu maturske večeri nakon završene osnovne škole, devojčice se radije opredeljuju za nešto kraće haljine i suknje, pa je uz taj tip stajlinga moguće opredeliti se za nešto veće torbe za maturu koje će, pored toga što će odigrati ulogu za samu proslavu, biti veoma pogodne za korišćenje i nakon mature.

Zlatne ili srebrne torbice za maturu?

Zlatne ili srebrne torbice za maturu su uglavnom veoma svečane i veoma su zahvalne jer se vrlo dobro slažu sa skoro svim bojama. Jedino što je bitno, kada su u pitanju zlatne i srebrne torbice za maturu je to da u kompletnom stajlingu treba postojati još nešto u istoj boji, kao i da sve odabrane boju budu skladne. Naime, idealno bi bilo da srebrne torbice uklopite sa sandalama ili nakitom na primer.

Srebrna i elegantna torbica za maturu

Zlatna i srebrna boja su oduvek veoma moderne, pa torbe za maturu u ovim bojama mogu biti pun pogodak kada je stajling za maturu u pitanju. Iako su neki mišljenja da su torbice za maturu u ovoj boji veoma elegantne, to zapravo i nije uvek tačno. Ove boje mogu vrlo lepo da “razbiju” kompletan autfit, a odlično se slažu i uz jednobojne i uz šarene stajlinge. Takođe, i zlatne i srebrne torbice za maturu su idealan izbor i za veliku i za malu maturu, pa svaka maturantkinja sa torbicom u ovim bojama može samo dodatno da doprinese autfitu za maturu.

Torbice za maturu kao najbitniji detalj

Nesumnjivo je da najbitniji deo autfita čini garderoba, ali autfit ne može biti kompletan bez odgovarajućih aksesoara u koji spadaju i ženske modne torbice. Prilikom odabira odgovarajuće odeće za proslavu mature, treba voditi računa o različitim modnim dodacima kao što su torbice za maturu. Torbe za maturu neretko predstavljaju glavni i najbitniji detalj svakog autfita, jer se njima može veoma lepo upotpuniti ceo stajling.

Na crvenom tepihu se sve češće i više primećuju i komentarišu modni detalji, pa je zaista bitno obratiti pažnju i na dodatke kao što su modne torbice za maturu. Torbica za maturu je kao višnja na vrhu torte, neophodna kako bi ceo autfit ostvario va-va-voom efekat i kako bi bio kompletan.

Elegantna torbica za maturu

Mala crna torbica za maturu idealan odabir za svakog

Ono što je uvek u trendu i nikada ne izlazi iz mode je mala crna torbica. Naime, ove torbice, bilo da imaju oblik pisma ili dodatni lanac za rame, odlično pristaju svakom stajlingu i svim bojama. Mala crna torbica za maturu može biti veoma elegantna, ali može biti i šik, u zavisnosti od toga sa čim se spoji, pa se kaže da je mala crna torbica pandan maloj crnoj haljini, te je svaka devojka mora imati.

Kada su u pitanju torbice za maturu prodaja i kupovina odgovarajućeg modela može trajati dugo, jer je neretko vrlo komplikovano uklopiti sve i pronaći baš ono što se zamisli, pa mislite o tome prilikom odabira autfita i modnih dodatak za maturu i u potragu krenite na vreme. Ukoliko imaš odeću i cipele, na red dolazi i torbica za maturu. Biraj pažljivo kako bi bila zadovoljna i kako bi zasijala na proslavi svoje mature, male ili velike.

Podeli