Saznaj zašto je MEF pravi fakultet za tebe

MEF FAKULTET ZA 21. VEK – Obrazovanje je ključna osnova za sigurnu budućnost.

Voliš da istražuješ, kreiraš, učiš kroz rad?
Želiš da se obrazuješ, budeš profesionalac, stekneš  znanje i zvanje zbog koga ćeš naći odličan posao?
Umeš da razmišljaš kreativno i van okvira?
Odlično! Baš takvi studenti su na MEF-u!

MEF fakultet izgled fakulteta

Fakultet za primenjeni menadžment, ekonomiju i finansije – MEF pruža ti mogućnost da stekneš željene kvalifikacije putem interaktivne nastave, spojem teorije i prakse, vežbanjem javnog nastupa, poslovnih veština i primenom stečenog znanja! Tako je, studiranje ne čini mnogo obimnih knjiga i beskrajno sedenje u klupi i slušanje profesora, već razvijanje kritičkog mišljenja, stručna diskusija i osposobljavanje za samostalni rad! Mi na MEF-u to znamo i pomoći ćemo ti da ostvariš svoje ideje i pretočiš ih u realnost!

Postani uspešan DIPLOMIRANI MENADŽER, DIPLOMIRANI EKONOMISTA DIPLOMIRANI INŽENJER INFORMACIONIH TEHNOLOGIJA!

 

 

Profesori na MEF-u su mentori koji studente usmeravaju ka ostvarenju ličnih poslovnih ciljeva, prepoznaju čime studenti žele da se bave i edukuju ih da to i postignu! Kako? Praktičnim radom, interaktivnom nastavom, modernim konceptom studija, radom u malim grupama. Na MEF-u student je na prvom mestu! Nastava se sprovodi u modernom ambijentu i uz savremenu opremu, kako bi MEF diplomci bili konkurentni kao profesionalci! Ukoliko radiš, treniraš ili ti iz bilo kog drugog razloga ne odgovara tradicionalni način studiranja – MEF ti nudi rešenje! Studije na daljinu (Distance Learning System) na MEF-u su akreditovane i diploma je u istom rangu kao nakon završetka studija po tradicionalnom sistemu. Možeš da pratiš predavanja, polažeš kolokvijume, obavljaš konsultacije s profesorima, šalješ seminarske radove i još mnogo toga, a sve sa svog tableta ili računara i to u vreme koje ti želiš – pristup platformi je vremenski neograničen!

 

Fakultet za primenjeni menadžment, ekonomiju i finansije izdvaja se i aktivnim naučno-istraživačkim radom u kojem učestvuju i studenti, organizovanjem međunarodnih naučno-stručnih konferencija i permanentne edukacije i van nastave. Naravno, MEF zna da studiranje jeste i stvaranje novih prijateljstava i druženje i uvek rado podržava i ispunjava zahteve svojih studenata i za takve aktivnosti!

Iskoristi popust na školarinu do kraja jula i budi deo jakog MEF kolektiva!

Vidimo se na MEF-u!

 

 

Obezbedite svoje mesto.
POPUNITE ELEKTRONSKI FORMULAR.
www.skr.rs/upis-2017
Saznajte više o pogodnostima.
UPIS 2017. JE U TOKU!

Beograd, Jevrejska 24

upis@mef.edu.rs
+381 69 770 635

www.mef.edu.rs

Podeli