Seksualni život studenata – popuni anketu!

Anketa Seksualni život studenata je tu i spremna je da otkrije stavove studenata o seksu! Koji fakultet je seksualno najslobodniji, a koji najkonzervativniji? Šta vole studenti, a šta vole studentkinje u seksu? Ko voli igračke, a ko uživa u seksualnim fantazijama? Učestvujte u anketi i saznajte sve o seksualnom životu studenata!

slika

Ekonomisti su najaktivniji, dok se mašinci najviše zadovoljavaju? Da li su stereotipi potvrđeni? Učestvuj i saznaj!

Preliminarni rezultati daju zanimljive informacije o seksualnom životu studenata:

Preliminarni rezultati anketa: Seksualni život studenata
Ne ohrabrujemo silovanje!

Cilj istraživanja je da se opovrgnu odredjeni mitovi i utvrdi da li postoje značajne razlike u stavovima i iskustvima studenata različitih fakulteta/polova/opredeljenja. Takođe, smatramo da je zdravlje studenata veoma važno, zbog čega ova „sex anketa“, sadrži pitanja i o polno prenosivim bolestima i zdravlju studenata.

Potvrdite ili opovrgnite ove zaključke i vidite šta vole vaše kolege i koleginice kada je seks u pitanju. Uključite se u istraživanje popunjavanjem „sex ankete“ na kraju teksta (ako je do sada niste već popunili), a rezultati istraživanja će biti objavljeni vrlo brzo, pošto je interesovanje veliko!

Ako želite prvi da vidite kakve su seksualne preferencije studenata sa Vašeg fakulteta, ostavite nam svoj e-mail kroz Newsletter formu (sa desne strane).

Neka „igre“ počnu.

Podeli