Top 5 muzičkih aplikacija za Android telefone

Da li ste se ikada zapitali koje su najbolje muzičke aplikacije za Android mobilne telefone? Iako ih ima zaista mnogo, mi smo izdvojili sledećih pet.android Sa preko 85 hiljada novih Android uređaja koji se puštaju u promet gotovo svakoga dana, možete biti sigurni da je Android market, odnosno Google Play jedan od najpouzdanijih marketa za mobilne uređaje. Android operativni sistem svakako sadrži dosta potencijala za rast na tržištu u svakom pogledu.

 

Uz brojne aplikacije koje olakšavaju život svojim korisnicima na sve moguće načine, Android market brine i o ostalim stvarima koje spadaju u red zabave. Pored brojnih popularnih, a besplatnih Android aplikacija, korisnicima su na raspolaganju i brojne muzičke aplikacije koje će vam svakako ulepšati život.

1. U – loops PocketBand Lite

Jedna od najboljih aplikacija prvenstveno namenjena muzičarima koji žele da zamene vreme koje provode u studiju za vreme u opuštenom radnom prostoru pomoću svog tablet računara ili mobilnog telefona.

PocketBand aplikacija za Android je vrlo slična brojnim aplikacijama za muzičko stvaralaštvo sa softverom za PC, kao što je „Fruiti Loops“.

Ova neverovatna aplikacija za Android uređaje pomoću brojnih alatki omogućava svim korisnicima koji je instaliraju mogućnost da započnu kreiranje muzičkih numera.

Takođe, ono što ovu aplikaciju izdvaja u odnosu na druge jeste mogućnost da se korisnici priključe, odnosno prijave i takmiče sa drugim ljudima koji koriste istu aplikaciju.

Ono što se smatra nekom vrstom mane ove Android aplikacije jeste činjenica da nije besplatna, mada se može nabaviti Pro verzija po razumnoj ceni.

2.Romplr: Remix

Ova aplikacija nudi korisnicima mogućnost da prave remikse raznih muzičkih numera. Preporučuje se korišćenje uz bežični, Wi-fi internet uz set slušalica.

Kada napravite remiks nekih vama zanimljivih numera postoji mogućnost da svoje remek delo objavite na listi i da pratite rezultat pregleda.

3. Slicethepie

Iako ova Android aplikacija nije dostupna na „Google Play“ ako želite da je instalirate i koristite, morate prvo da preuzmete „Slicethepie“ na tržištu „SlideMe“.

Ono što je posebno interesantno za korisnike ove aplikacije jeste što njenim korišćenjem možete i da zaradite. Korisnici mogu dobijati novac i za slušanje i za komentarisanje muzičkih numera.

Na ovoj aplikaciji se stalno stavljaju nove muzičke numere poznatih umetnika. Pa iako zarada nije velika, ovo vam može biti hobi pomoću koga ostvarujete i određenu zaradu.

Pored svega navedenog možete i da ostavljate svoje komentare, pa čak i samo pomoću govora, ukoliko imate Android uređaj koji podržava unos podataka govorom.

4.Music Tapping

Od ove aplikacije nemate baš puno koristi, ali je zato savršena za zabavu. Ova igrica je izuzetno zarazna.

Radi na vrlo sličnoj osnovi kao i igrica „Guitar Hero“. Jednostavna je za igranje: dodirivanjem objekata koji padaju dole baš u pravom trenutku, a u skladu sa muzičkom numerom koja je u toku. Postignutim rezultatom dobijate mogućnost da otključate još muzičkih numera vaših omiljenih izvođača.

Pazite se samo, ova igrica je, prema svedočenju brojnih korisnika izuzetno zarazna!

5. My Beatbox

Vrlo zanimljiva aplikacija dostupna na Google Play. Jednostavnim podešavanjima prema vašim parametrima kreirajte sopstvene otkucaje. Izuzetno jednostavna aplikacija za korišćenje i veoma efikasna.

Takođe, ova aplikacija omogućava svojim korisnicima da napravljene uzorke koriste i kasnije. Potrebno je samo da sačuvate sve ono što stvorite.

Podeli