Tri laka koraka do besplatnih vizit kartica

Često se može čuti to da danas ništa nije besplatno. U suštini i nije, ali postoje neke ideje i ljudi koji razmišljaju o svojim korisnicima, i onima koji će to tek postati, tako što obezbede besplatne pogodnosti. Ovo je pouka o pametnom ulganju i ideji za sve preduzetnike, ali najpre je korisna priča za sve studente koji pokreću prve poslove, preduzetništva i organizacije, pošto štamparija Deto nudi besplatne vizit kartice. Ko još ne želi nešto besplatno, pogotovo kada su to besplatne vizitke u samo tri koraka tj. nekoliko klikova?

Besplatne vizit kartice Deto

Kvalitetna ideja i ulaganje u nju na pravi način je garancija za uspeh, a nekada je to ulaganje najbolje kroz poklanjanje svog kvaliteta. Upravo to čini Deto: http://deto.rs/ koji nudi svoje vizitke besplatno. Izrada vizit karti je izuzetno kvalitetna, i sigurno može značiti svima koji tek pokreću svoj posao, ili ga imaju razrađenog, te će im i ubuduće trebati štampanje svakakvih materijala, pa i vizitki.

Kako do besplatnih vizit kartica?

Zaista ne morate da platite ništa. Jedina stvar koja vas deli od ličnih vizitki jesu 3 share-a po Vašoj želji na svojim društvenim mrežama nakon čega na Vašu adresu, bez plaćanja poštarine, stižu ištampane vizit karte po Vašem dizajnu. Čak 300 komada! Pored toga što Deto štampa besplatne vizit kartice dva puta mesečno za sve svoje stalne klijente, dobavljače i saradnike, ovom prilikom i drugi mogu da dođu do svojih besplatnih vizitki.

  1. Korak 1 – posetite zvaničnu objavu akcije za besplatne vizit kartice na Deto sajtu i odaberite koje 3 objave (stranica, slika, video sa sajta, ili ostalih ponuđenih sajtova) želite da šerujete na svojim ličnim sajtovima, blogovima ili nalozima na društvenim mrežama (Facebook, Twitter, Pinterest, G+, YouTube, LinkedIN…). Zapamtite, neophodno je da su to Vaši lični profili, stranice ili grupe na kojima ste vi administratori!
  2. Korak 2 – kada ste odabrali sadržaje koje želite da šerujete, to slobodno možete učiniti. Nakon čega je potrebno da kopirate linkove do tih objava, koji će biti vidljivi svima, pa i Deto-u, kako bi mogli da Vam ištampaju vizit kartice.
  3. Korak 3 – poslednji korak je vezan za to da na kontakt Deto štamparije, pošaljete linkove do sve tri objave, jednu ispod druge, nakon čega ćete napisati svoju adresu na koju ćete primiti gotove vizitke uz svoj kontakt telefon. U prilog kontakt forme na sajtu ćete priložiti fajl sa dizajnom Vaše vizit kartice. Vizitke će biti ištampane prema dizajnu koji ste vi poslali, bez ikakvih izmena.

Vizitke su ištampane jednostrano, i jedan tiraž od 300 komada ide samo na jedno ime tj. nije moguće podeliti ih na više varijanti u okviru 300 kartica. Nije poterbno posebno naglašavati da se neće priznavati veštački pravljeni profili i stranice koje su otvorene samo radi ove promocije, a linkovi do Vaših objava moraju da rade, kako bi moglo sa sigurnošću da se proveri da je sve share-ovano kao po dogovoru.

Ukoliko ste na početku nekog biznisa, pogotovo ako ste student, sigurno Vam je potreban barem neki vetar u leđa, zato posetite njihov sajt gde u kategoriji akcije možete saznati još detaljnije informacije o tome šta sve možete šerovati, kakve usluge nude pored vizitki (ima ih zaista pregršt), kao i uputstvo o tome kako Vaši fajlovi za štampanje vizit kartica treba da se pripreme.

Pore toga što možete dobiti nešto besplatno, način na koji to možete učiniti je dobar primer pametnog ulaganja u svoje proizvode, pa je definitivno dobro za sve mlade koji se bave svojim biznisom, da crpe ideje iz ovakvih poslovnih poteza, i da u nekom trenutku primene slične poteze ili osmisle nešto novo i kreativno.

Podeli