Univerzitetska radna praksa – BG PRAKSA 2016

Univerzitet u Beogradu i Gradska Uprava grada Beograda pozivaju studente završnih godina da se prijave za učešće u programu Univerzitetska radna praksa – BG PRAKSA 2016.BG PRAKSA 2016

Program Univerzitetska radna praksa se organizuje sedmu godinu zaredom i omogućava studentima da obave stručnu prasku u javnim i javnim komunalnim preduzećima, organizacionim jedinicama Gradske uprave, ustanovama kulture i gradskim opštinama i steknu praktična znanja, veštine i relevantno iskustvo tokom studija i na taj način unaprede svoje akademsko obrazovanje.

U programu Univerzitetske radne prakse ove godine učestvuje 14 unutrašnjih organizacionih jedinica Gradske uprave, 10 gradskih preduzeća, 10 ustanova kulture i 4 gradske opštine grada Beograda.

Otvoreno je ukupno 178 mesta na 130 pozicija na kojima će studenti završnih godina imati priliku da uz podršku neposredno određenih mentora steknu vredno radno iskustvo. Svi polaznici će po obavljenoj praksi dobiti potvrdu o obavljenoj praksi.

Planirano je da se ovogodišnja BG PRAKSA realizuje kao četvoromesečna praksa u periodu od 1.juna do 1. oktobra 2016. godine. Svim studentima – polaznicima programa tokom trajanja prakse biće obezbeđena naknada za topli obrok i prevoz.

Ovogodišnji poziv je upućen studentima sa 21 fakulteta u sastavu Univerziteta u Beogradu (Pravni, Ekonomski, Fakultet organizacionih nauka, Saobraćajni, Građevinski, Arhitektonski, Elektrotehnički, Mašinski, Fakultet političkih nauka, Filozofski, Filološki, Poljoprivredni, Tehnološko-metalurški, Matematički, Šumarski, Rudarsko-geološki, Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja, Fakultet veterinarske medicine, Fakultet bezbednosti, Geografski fakultet, Fakultet za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju) i Fakultet dramskih umetnosti Univerziteta Umetnosti.

Na konkurs se mogu prijaviti zainteresovani studenti završnih godina elektronskim putem i neophodno je da prilože skeniranu potvrdu o redovnom studiranju na sajtu Centra za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu.

Rok za prijavu je  13.april 2016. godine u ponoć.

Podeli