Versace Eros – parfem koji žele svi muškarci, ali i žene uživaju u mirisu

Jedan od najlepših muških parfema koji je više od 10 godina predstavlja jedan od najpopularnijih muških parfema današnjice. Koliko god je omiljen među muškarcima, on je očarao i dame koje uživaju u mirisu, senzualan je, opijajući i seksi.

Odgovara i starijim i mlađim osobama, i kao dnevna varijanta, ali je više parfem za veče… Jedno je sigurno, samo Versace Eros original će vam doneti očekivane koristi i onaj, kvalitetan miris koji se i očekuje.

Nastavite sa čitanjem i saznajte kako miriše Eros, koje vrste postoje na tržištu, kako prepoznati originalni parfem i na koji način ga kupiti?

Orjentalno drveni – Versace Eros je raskošan miris koji opija

Kombinacija mentola, zelene jabuke i limuna kao gornjih nota, srednjih nota duvana, badema i osnovne note vanile, vetivera, mahovine i cedara daje harmoniju Versace Eros parfema koja čini da budete primećeni i da ostavite najbolji utisak.

Nekada se jednostavno osmisle takve kombinacije koje se urežu u misli i ostave pečat pa su tražene i godinama nakon prvog lansiranja. Simbolizuje boga ljubavi Erosa i svakako da zavodi svojim mirisom.

Koje vrste ovog fantastičnog muškog parfema postoje?

Originalni Versace Eros ima nekoliko varijanti koje se uklapaju u različite potrebe i zahteve muškaraca.

EDT je toaletna voda koja ima najmanji procenat mirisa u tečnosti pa je i najblaža varijanta Eros Versace parfema. Miris je blag i traje par sati pa je idealan za dnevne varijante i može se nositi tokom čitave godine, u svim situacijama je najblaži od svih verzija.

EDP je parfemisana voda koja ima nešto veću koncentraciju mirisa pa je i jača i dugotrajnija. Eros EDP je postojaniji i duže traje. Naravno i cena mu je niža pa se prve dve varijante biraju čak i radi uštede, a svakako se dobija kvalitetan i atraktivan miris.

Ipak, Versace Eros Parfume je najjači od svih i pravi predstavnik Eros linije. Svakako je dobro došao za večernje varijante , ali se može nositi i po danu, u različitim prilikama kada vam je potreban upečatljiva nota koja će vam pomoći da istaknete svoju ličnost.

Pored parfemskih verzija postoji i dezodorans i after shave losion pa svi oni koji vole ovu liniju mogu da miris uključe u svakodnevnu negu.

Kako prepoznati originalan Versace parfem?

Versaće Eros je parfem koji ima najviše kopija na svetu. To govori koliko je popularan i tražen, ali ako se ne kupi od renomiranih prodavaca ne kupuje se samo kopija, već i tečnost koja nije ni kvalitetna kao originalni recept.

Originalan Versace Eros donosi originalnu mešavinu kvalitetnih sastojaka i postojan miris koji časovima traje. Zato je i važno odabrati kvalitetne parfeme jer samo tako uložen novac nije izgubljen.

Originalna bočica je plava, sa zlatnim slovima i glavom meduze na prednjoj strani. Poklopac na unutrašnjoj strani ima ugraviranu glavu meduze i težak je, a zatvara bočicu uz pomoć magneta.

Na dnu bočice se nalazi serijski broj koji se poklapa sa brojem na dnu kutije. Ona je teget plava i uvijena u celofan tako da ga tek kupac otvori po prvi put.

Online prodaja parfema – da ili ne?

Originalni i kvalitetni parfemi se mogu pronaći i na sajtovima, ali treba biti obazriv pri izboru jer nije svako prodajno mesto ono koje osigurava parfeme koji su 100% originalni.

Društvene mreže nisu najbolji izbor, ali zvanični sajtovi svakako da pružaju mogućnost sigurne kupovine pouzdanih mirisa pa i veoma traženog Versace Erosa.

Oni često obezbeđuju i popuste, akcijske cene i setove koji su odličan komplet koji se daruje sebi ili nekome dragom. Sigurno je da će miris odgovarati jer ga svi obožavaju.

I prefinjen i provokativan – takav je Eros parfem. Jedinstvena kombinacija suprotstavljenih mirisnih nota se dopada svima i svi je traže. Sama činjenica da se parfem najviše kopira jasno govori koliko je ovo popularan miris.

Vama ipak preporučujemo da ne kupujete takve kopije jer samo kada osetite originalan Versace Eros parfem biće vam jasno zašto očarava čitavu deceniju i sigurno da će ostati kao jedan od najboljih parfema svih vremena.

Postoje i brojne vrste koje će vam omogućiti da ga uklopite uz svaku kombinaciju pa su tu EDT, EDP i Parfume, a svaka donosi fantastičan miris različitog intenziteta za različite potrebe.

Sa Erosom ćete osetiti razliku, a i drugi će je primetiti. On podiže samopouzdanje, zaokružuje stil i čini da se osećamo bolje u svojoj koži. Najavljuje vas bez ijedne reči ukazuje na vaše prisustvo i ostaje dugo u prostoru nakon vašeg odlaska podsećajući na to da ste bili tu.

Izaberite samo najbolje za sebe!

Podeli