Web Development u Finskoj

Ove IT stručne prakse namenjene su mladim ljudima između 19 i 30 godina i nude profesionalno iskustvo u IT sektoru oblasti poput: software development, web development, razvijanje mobilnih aplikacija i drugih. Ova IT praksa održava se u Helsinkiju, u Finskoj, u firmi ’’Nord Software’’,u trajanju od 35 do 37 nedelja.

Global Talent - Helsinki, FinskaPosao na praksi koji će obavljati student – praktikant je u oblasti Web Development. ’’Nord Software’’ predstavlja grupu mladih i talentovanih kodera koji kreiraju web softvere. Kompanija traga za studentima i diplomcima informacionih tehnologija koji imaju iskustva sa backend i frontedn PHP development oblašću. Poznavanje u oblasti Programming i PHP, poznavanja baze podataka, posebno MySQL su kriterijumi za praksu u ovoj firmi. Od praktikanta se zahteva da poseduje znanje u oblasti HTML i CSS. Samo neke od privilegija za odlazak na ovu IT praksu jeste iskustvo rada u internacionalnom timu, upoznavanje finske kulture i sticanje ideja i inovacija koje ćete poneti nazad u svoju zemlju iz oblasti informacionih tehnologija.

Radno vreme je od 9 do 16:30 časova, sa totalnim fondom od 38 radnih časova nedeljno. Vikend je neradan.

Mesečna plata iznosi 1500 US $ i pokriva troškove osnovnih potreba, a novčani iznos je određen u visini proseka države u kojoj ste na praksi.

Konkretan datum početka prakse određuje se u dogovoru sa institucijom sa kojom ćete sarađivati.

Ukoliko želiš da se informišeš o daljem procesu učešća na ovoj, ili praksama poput ovih, možeš da popuniš PRIJAVU i bićeš kontaktiran u roku od 48h, a prijave su u toku.

Neophodni uslovi za učešće:

  • Diplomirani student ili student završne godine bilo kog fakulteta/ više škole u oblasti IT sektora
  • Odlično poznavanje engleskog jezika
  • Obavezno posedovanje veština u oblastima Web Development and Management
  • Obavezno posedovanje veština u oblastima PC User Skills, Internet User Skills
  • Posedovanje znanja u obasti MySQL, HTML, PHP, CSS

Podeli