Web Development u Holandiji

IT stručne prakse namenjene su mladim ljudima između 19 i 30 godina i nude profesionalno iskustvo u IT sektoru u oblastima poput: Software Development, Web Development, Mobile Application i drugih. Ova IT praksa održava se u Roterdamu, u Holandiji, u kompaniji ‘’Veneficus’’ u trajanju od 13 do 52 nedelje.

rotterdam-226

Posao na praksi koji će obavljati student je u oblasti Web Development-a i zahteva podršku timu u kreiranju web alata koji mogu da podrže (veće) podatke. Praksa u svom opisu sadrži analiziranje i vizuelizaciju podataka u moderni portal. Jako je važno poznavanje i posedovanje iskustva u programskim jezicima Django i Python. Od praktikanta se traži da kombinuje Python sa R u virtuelnom okruženju i razvije i osmisli dimaničan i fleksibilan motor koji će moći da se koristi za više mušterija. Jedna od vrlina praksi u ovoj kompaniji jeste prilika da praktikant radi sa najnovijom tehnologijom i profesionalno se razvije kroz sve zadatke koje bude realizovao..

Radno vreme je od 9 do 18 časova, sa totalnim fondom od 40 radnih časova nedeljno. Subote su radne ponekad.

Mesečna plata iznosi 900 US $ i pokriva troškove osnovnih potreba, a novčani iznos je određen u visini proseka države u kojoj ste na praksi.

Konkretan datum početka prakse određuje se u dogovoru sa institucijom sa kojom ćete sarađivati.

Ukoliko želiš da se informišeš o daljem procesu učešća na ovoj, ili praksama poput ovih, možeš da popuniš prijavu na ovom linku: PRIJAVA i bićeš kontaktiran u roku od 48h, a prijave su u toku.

Neophodni uslovi za učešće:

  • Diplomirani student ili student završne godine bilo kog fakulteta/više škole u oblasti IT sektora
  • Odlično poznavanje engleskog jezika
  • Obavezno posedovanje veština u oblastima Software Development and Programming
  • Obavezno posedovanje veština u oblastima Web Development and Management
  • Obavezno posedovanje PC User Skills i Internet User Skills

Podeli