Budi autentičan slavi individualnost – Reci #JaSamUvekJa

Ovih dana ljudi se trude da se „uklope“, imaju strah od prihvatanja/odbacivanja, trude se da ne talasaju, a poznato je da naš narod ima potrebu za „jakim“ liderom koga će da slede… Izađite iz kalupa, istaknite se iz mase, budite autentični, slavite individualnost, uvek i svuda! Budite spremni da kažete #JaSamUvekJa i da izrazite svoja osećanja i raspoloženja. Ovih dana srećom to je lako 🙂

McDonalds-faceXpress

Od jutros, samo ispred McDonald’s-a u Ušću, imaš mogućnost da „pokažeš svoje JA“ i da to vide svi! McDonald’s FaceXpress omogućava zabavnu vizuelnu interpretaciju ličnosti i raspoloženja. Zakorači u FaceXpress box, napravi fotke svojstvene samo tebi i tvoje „JA“ prikazaće se na interaktivnom bilbordu ispred shopping centra Ušće. Ukoliko ne želiš da tvoje cool fotke vide mnogi beograđani i prolaznici, možeš ih dobiti na mail, izabrati obe opcije, ili samo testirati aplikaciju, bez da se fotke sačuvaju.

Odelo ne čini čoveka, ali ostavlja prvi utisak… Neko svoju autentičnost iskazuje svojim stilom, neko mislima, muzikom, umetnošću ili na drugi način. Lice i ekspresije koje njime iskazujemo pre ili kasnije otkriće i najskrivenije emocije. Neko sigurno liči na tebe, ili ti na njega, možda toliko da bi vas negde i pomešali, ali takve situacije su dovoljno retke da tvoj selfi pokazuje baš TEBE.

Pošto se zalažem za autentičnost i veoma poštujem ljude koji imaju svoje JA, jutros sam otišao do McDonald’s-a da uz salatu (evo i zašto 🙂 ) testiram FaceXpress. Često se od nas očekuje da budemo nešto što nismo, i to ne treba da dozvolimo, a iz Mek-a ističu „da smo uvek dobrodošli, baš takvi kakvi smo“, kao što postoji bezbroj burgera, ali je Big Mac samo jedan.

FaceXpress Dušan Pilipović
#JaSamUvekJa selfie iz FaceXpress kabine

Fotkanje traje manje od minuta, tako da iskoristite vreme nakon obroka i napravite zanimljive fotke. Mail sam dobio pre nego što sam stigao da izađem iz Ušća, a evo i kako je ispalo, pa javite ako me „sretnete“ na bilbordu ili sad kad znate kako, napravite bolje fotke od mene, iznenadite se kao ja na drugoj fotografiji i pokažite svoje ekspresije.

dusan-pilipovic-mcdonalds-faceXpress

dusan-pilipovic-faceXpress

ja-sam-uvek-ja-dusan-pilipovic

Podeli