Evo koja su najbolja mesta za doček Nove godine u Beogradu

Planovi za Novu godinu obično počinju mnogo pre nego što se praznična euforija približi. Svi oni koji žele da se za doček provedu nezaboravno i da budu deo neke od svečanih proslava u gradu znaju da je za to potrebno rezervisati svoje mesto na vreme. Kako bi se to uradilo, najpre trebate znati šta se to nudi. 

Zato smo ti pripremili neke od najboljih mesta u Beogradu gde možeš dočekati Novu godinu. Na spisku će se naći različite opcije jer su ukusi različiti, a mi o njima ne želimo da raspravljamo već da predložimo najbolje od svega. 

Doček u elegantnim hotelskim salama i restoranima

Ljubitelji svečanih gala proslava će se najpre opredeliti za proslavu Nove godine u nekoj od svečanih sala popularnih beogradskih hotela. Ovakav doček podrazumeva hranu piće, muziku i uslugu na vrhunskom nivou. Kada je u pitanju doček u hotelu Holiday Inn 2021 će biti godina u koju će se ući baš na ovaj način – spektakularno i svečano. 

Hoteli i ekskluzivni beogradski restorani se potrude da enterijerom, atmosferom kao i izvođačima koje svake godine pažljivo biraju, organizuju sjajan provod za sve svoje goste. U najekskluzivnije lokacije u gradu ubrajaju se i hotel Hilton, Hajat, kao i hotel Majdan.

U restorane i svečane sale koji organizuju sjajne dočeke ubrajaju se restoran Ušće Nacionalna klasa, restoran City Hall, Vila Jelena, restoran Tri Šešira, restoran Dardaneli,  kao i mnoge druge ekskluzivne lokacije u Beogradu u kojima se dobar provod koji ih krasi  tokom čitave godine na poseban način istakne u novogodišnjoj noći. 

Za ovakav tip dočeka potrebno je da rezervisati sto, odnosno mesto gde će se sedeti, i to bi trebalo uraditi na vreme. Što se tiče odevanja reč je o elegantnoj varijanti, kako bi i gosti izgledali u skladu sa tipom proslave.

Najluđa noć u nekom od beogradskih klubova 

Ne privlači sve svečani doček na lokacijama koje smo pomenuli, već Novu godinu žele da proslave kao najluđu noć i da na spektakularan način uđu u novih 365 dana života. Zato mnogi mladi, pre svega studenti biraju da potroše novac na ovakav tip novogodišnjeg provoda.

Nema sumnje da su klubovi najbolje mesto za đuskanje sa društvom, za upoznavanje novih ljudi i za stvaranje nezaboravnih uspomena i anegdota iz provoda. Od klubova koji organizuju doček pomenućemo Gotik, jedan od najpopularnijih mesta u gradu, gde domaći i strani posetioci uživaju uz zvukove eletornske muzike u kombinaciji sa RnB zvukom. 

Takođe, tvoj izbor može biti i klub Freestyler Winter Stage, nastao kao produžetak zabave koju tokom leta imamo na popularnom splavu Freestyler. Tu je i popularni klub Kasina by Community, gde se tokom čitave godine organizuju ekskluzivna gostovanja domaćih i regionalnih pevača, kao  klub Stefan Braun, koji ima izuzetno dugu tradiciju. 

 Za ljubitelje alternative odličan izbor je klub Ben Akiba na Sava Mali, a prekoputa njega nalazi se i Čorba kafe za one koji žele da dočekaju Novu godinu u ritmu najbolje rok svirke u gradu. 

Vatromet za Novu godinu

Doček Nove godine na reci 

Ukoliko ti na kraju svake letnje sezone bude žao što se vrata splavova zatvaraju, možda će ti  se dopasti ideja da Novu godinu dočekaš na nekoj od diskoteka na Savi i Dunavu. 

Kada su u pitanju beogradski splavovi novogodišnje žurke će biti organizovane na popularnom splavu River, zatim na Tagu koji je omiljeno mesto za izlaske mlađih generacija, kao i na splavu Port by Community. Ovo su samo neke od opcija, a ti odluči da li imaš dovoljno hrabrosti da novogodišnju noć provedeš na reci.

Kafane kao formula za dobar provod

Ovaj spisak ne bi mogao da prođe bez beogradskih kafana u kojima se uživa tokom čitave godine, pa će se i za doček organizovati proslava sa dušom. Jedna od najpopularnijih je Gradska kafana, koju čini savršen spoj urbanog i tradicionalnog, zatim kafane Korčagin, Mala maca, Limun žut i kafana Švaler gde je bomestvo uvek u trendu. 

Za kraj ćemo dodati da svaka od ovih lokacija može biti nezaboravno mesto za provod ukoliko se organizuješ sa pravim ljudima. Dobro društvo koje ima ista ideju o provodu kao i ti, sjajna muzika, pozitivan stav i doček Nove godine koji sledi zasigurno će biti nezaboravan.

Podeli