Komadi odeće koji nikada ne izlaze iz mode

Verujemo da je svakoj od nas šoping jedna od omiljenih aktivnoti, ali činjenica je da ponekad kupujemo bespotrebne stvari koje će samo upotpuniti onu gomilu stvari sa etiketama koje nismo obukle nijednom u životu.

Modni trendovi se menjaju, a na internetu je sve vise online prodavnica koje prate najnoviju modu i koje postavjaju nove standarde stilova oblačenja.

Odlazak u tržne centre i razgledanje odeće za nekog je pravi užitak, dok je za druge prava noćna mora. Haljine, majice, košulje i moderne ženske pantalone se mogu kupiti online, što je odlična stvar za devojke koje ne vole da provode sate i sate u kupovini, već u par klikova obave šoping.

Činjenica je da ne nam ne mogu odgovarati baš svi odevni komadi koji su aktuelni u tom trenutku, ali postoje neki “basic” komadi odeće koji mogu vrlo lepo izgledati na vama ukoliko ih dobro ukombinujete. 

U nastavku teksta pročitajte koji su to komadi odeće koje bi svaka žena trebala da ima u svom ormaru.

#1 Kvalitetan džins – pronađite farmerke koje vam najbolje stoje

Složićete se da je kvalitetan džins komad koji je neophodan svakoj ženi da ima u svom ormaru. 

Nosimo ih gotovo svakodnevno, na posao, u školu, leti, zimi i to je jedini komad koji možete ukombinovati uz bilo šta. 

Za svakodnevnu upotrebu možete ih kombinovati uz patike i neku pamučnu majicu, a ukolko idete npr. na neku proslavu,rođendan, možete ih ukombinovati sa parom dobrih cipela na potpetice uz crni sako koji će se savršeno uklopiti.

Tržište je puno svakojakih farmerica i zato prilikom kupovine treba dobro da vodite računa kakav džins birate. Na žalost, dobar džins u većini slučajeva znači i veći novac, ali ukoliko želite komad koji će vam dugo godina trajati budite spremne da izdvojite malo više novca i nećete se pokajati sigurno.

#2 Crna kratka haljina koja je “must have”

Kada nemamo šta da obučemo, stara dobra crna haljina je uvek pun pogodak! Sa njom nećete nikada pogrešiti – idealna je za sve prilike i spas u momentima kada nemate puno vremena za spremanje.

Uvek je možete stilozovati na drugačije načine tako da se nikad ne primeti da je ista haljina u pitanju. Uz duboke cižme ili cižme na potpeticu idealna je za noćne izlaske i nesumnjivo da je jedna od omiljenih komada odeće kod devojaka.

#3 Bela košulja koja ide uz sve

Još jedan komad koji je neophodan u vašem ormaru – bela košulja. 

Kao i crna haljina, i košulja može biti prvi spasilac u trenucima kada ne znate šta da občete za neki događaj. Bela košulja uz crni sako daće vam dozu ozbiljnosti što je čini idealnom kombinacijom za odlazak na posao.

Ukoliko se spremate za izlazak, belja košulja u kombinaciji sa uzanim farmerkama i kaišem izgledaće veoma elegantno. Bela košulja može se ukombinovati na bezroj načina pa tako ukoliko više volite street style, uz kombinciju sa oversized džemperom i naočarima kao modni detaljem, izgledaćete zanosno.

#4 Sako koji će dati notu ozbiljnosti

Bilo da idete u izlazak, na večeru, na razgovor za posao crni sako savršeno će se uklopiti. 

U zavisnosti od prilike, možete ga kombinovati uz elegantne pantalone, ili sa pocepanim farmerkama za neku opušteniju varijantu.

Čak i neki najobičnijii outfit, crni sako učiniće da izgledate skockano i elegantno. Kako se moda menja iz časa u čas, sve više postaju popularni oversized sakoi koji se nose uz haljine ali i trenerke.

Oversized sako savršeno se uklapa uz uske farmerice i čizme na potpeticu, a ukoliko želite da izgleda stukiran dodajte kaiš koji ćete dobro zategnuti. Uz ovakav outfit možete dodati neke minđuše ili ogrlicu koja će upotpuniti celokupan izgled.

#5 Crna i bela rolka koja ide uz sve

Rolka je sigurno jedna od najupotrebljivijih komada odeće koju bi svaka devojka trebala da ima u svom ormaru. Još uvek je u modi bela rolka u kombinaciji sa crnim sakoom u kojoj ćete se osećati udobno a opet i elegantno.

Crna rolka se savršeno uklapa uz komad kožne suknje, te ukoliko volite kožu nećete pogrešiti ukoliko odaberete ovakvu kombinaciju.

Kombinacija uzanih džins pantalona i rolke idealna je ukoliko idete u školu ili na fakultet jer ćete izgledati uredno i pristojno.

#6 Kožna jakna – za sve prilike i outfite

Crna kožna jaka sigurno je omiljeni odevni komad kod većine devojaka. Komad koji je uvek u modi i koji je totalni favorit za jesenju sezonu.

U zavisnosti od ukusa, možete odabrati dugu, kratku, pravu bajkersku ili onu koja će naglasiti vaš struk. Devojke je posebno vole jer se može ukombinovati i uz farmerice, haljnu, čizme, pa čak i na patike. 

Osim crne sa kojom ne mroate da razmišljate da li će se uklopiti uz vaš izgled, postoje i u drugim jarkim bojama, za one hrabrije.

Kada krenete iz kuće i pomislite da nemate šta da obučete, nemojte odmah posrnuti u novu kupovinu  već se setite ovih odevnih komada koje sigurno imate u vašem garderoberu i upotrebite ih uz dodatne modne detalje koji će vaš izgled učiniti savršenim.

Podeli