Ljubavni romani koje morate da pročitate u izolaciji

Nema ništa bolje od opuštanja uz neku dobru romantičnu knjigu kako biste skrenuli misli zbog korona haosa koji je zavladao. Mnogi psiholozi preporučuju da je jedna od najboljih stvari koje možete raditi u ovoj izolaciji, pored određenog oblika fizičke aktivnosti, jeste i čitanje

Prikaz mlade i mladoženje koji stoje u prirodi držeći se za ruke

Odavno je poznato da pisana reč može imati terapeutska svojstva na ljudski um, a određene eksperimentalne metode lečenja uvrštavaju čitanje u nezaobilazne aktivnosti. 

Tematika samog dela nije toliko često ni bitna ili presudna jer različitim ljudima prijaju različite stvari. Za nekog su pravo rešenje kultne knjige odnosno klasici svetske književnosti, dok drugi vole nešto modernije autore. Zato smo mi odlučili da vam predstavimo neke od najboljih romantičnih proza, odnosno ljubavni romani koje morate da pročitate tokom izolacije.

Tu sam, Kleli Avi

Ovu listu predloga započinjemo knjigom za prave ljubitelje bajki koju mnogi opisuju kao moderna verzija kultne knjige Uspavana lepotica. Ovo delo sadrži sve – dramu, zločin, psihološka previranja, bratski oproštaj, živopisne junake čije će vas avanture i dogodovštine ostaviti bez daha. Magazin Elle, dočarava ovu knjigu na sledeći način: „Poput čudesnog spoja romana Krive su zvezde i bajke Uspavana Lepotica. Neverovatna ljubavna priča.“ 

Panika, Desa Muk

 „Imam već trideset osam godina. I već najmanje deset godina me nijedan muškarac nije pogledao onako…“. Desa Muk, najčitanija slovenačka spisateljica, glumica i TV voditeljka, u romanu Panika donosi savremenu priču o potrazi za srećom u kojoj se smeh i suze neočekivano brzo smenjuju. Prema ovom romanu Televizija Slovenije je 2012. godine snimila i istoimeni film.

Sedam pisama iz Pariza, Samanta Veran

Dvadeset godina, sedam pisama i jedna davno izgubljena ljubav i jedna od najšarmantnijih ljubavnih priča koje su ikada ispričane. Dvadeset godina nakon njihovog prvog susreta, Samanta je konačno pronašla ljubav svog života. Istinita priča koja će vam vratiti veru u moć prave ljubavi i uliti nadu da se čuda dešavaju!

Violinista iz Venecije, Alisa Palombo

„Divna priča o velikoj ljubavi kojom autorka slika Vivaldijev život u ovoj gorko-slatkoj pripovesti.“ Violinista iz Venecije predstavlja roman koji obuhvata više od trideset godina Adrijaninog života. Ovo je priča o strasti, ambiciji, muzici i pronalaženju snage da se čovek zaljubi i nastavi život kad ljubav prestane. „Očaravajuće… Briljantna romansirana pripovest koja se mora pročitati!“

Vizual mladog para koji sede pokraj jezera i gledaju zalazak sunca

Na Valerijinom mestu, Elizabet Benavent

Seks i grad na madridski način. Predaj se fenomenu Valerija! Zaljubićeš se! Roman Na Valerijinom mestu samostalno je objavljen na Amazonu i ubrzo zauzeo vrh liste najprodavanije beletristike. Veoma zabavan, emotivan i senzualan, serijal Valerija stiže da osvoji čitaoce koji su se zaljubili u dela Federika Moće i koji sad žele još. „Zabavna, senzualna, nežna priča koja govori o mogućnostima da se otkrije ljubav i sanja život kakav svaka od nas zaslužuje.“ Ljubavni romani u pravoj srži.

Kultne knjige na samo par klikova od vas

Knjige na dlanu maksimalno podržavaju borbu protiv korona virusa i zato je za sve svoje čitaoce odlučio da pripremi sjajne akcije i poklone! Sve gore navedene kultne knjige možete poručiti po izuzetno povoljnim cenama i uz samo nekoliko klikova iz udobnosti vaše fotelje ili kreveta. A sve će vam u najbržem mogućem roku u zavisnosti od trenutne situacije biti dostavljeno na kućni prag. Tako da nema razloga da napuštate vaš dom jer ljubavni romani stižu na vašu adresu. Takođe, tu su i sjajne akcije 2 + 1 i 3 + 1 gratis koje jednostavno ne smete propustiti i zaobići.

Podeli