Otvorene su prijave za “Soft Skills Academy”!

Soft Skills Academy održava se sedmi put, u organizaciji Udruženja studenata elektrotehnike Evrope Lokalni Komitet Novi Sad. Seminar se održava od 15 – 16. i od 22-23. maja ove godine. Šansu da čuju inovativna predavanja o razvoju ličnih i profesionalnih veština imaće svi studenti sa teritorije Novog Sada ukoliko pošalju prijavu, a potom budu odabrani za ovogodinji seminar.

dečko i devojka ispred plakata za seminar Soft Skills akademije

Soft Skills Academy prvi put u online formatu

Ovogodišnji seminar Soft Skills Academy će zbog zdravstvene bezbednosti učesnika i predavača biti održan u online formatu, pa predstavlja odličnu šansu da u njemu učešće uzmu oni koji možda inače ne bi mogli da prisustvuju. 

Saznajte kako da se motivišete i steknete samopouzdanje na profesionalnom planu

Ove godine u fokusu seminara biće tema “Motivacija i samopouzdanje”. Predavanja imaju za cilj da unaprede sposobnosti studenata na polju ličnog razvoja, ali i tehničkih znanja koja će im pomoći da se suoče sa budućim izazovima u sopstvenoj karijeri. Polaznicima se pruža mogućnost rada u interaktivnim radionicama i mentorstvo od strane predavača iz oblasti psihologije, ljudskih resursa i sveta biznisa sa uspešnim profesionalnim karijerama u velikim kompanijama. 

Kjuč za uspešno studiranje leži u dobrim navikama, sposobnosti za samomotivacijom i u razvijanju veština komunikacije. Soft Skills Academy svojim polaznicima pruža mogućnost za sticanje veština, koje će im poslužiti da postignu uspeh u studentskim danima, ali i u kasnijem profesionalnom životu. Osim toga, pomenuta znanja pružaju praktične sposobnosti koje su primenjive i u svakodnevici. 

Prijavite se za Soft Skills Academy 

Kako biste učestvovali na ovogodišnjem seminaru Soft Skills Academy, potrebno je da se prijavite popunjavanjem formulara sa ličnim podacima i slanjem motivacionog pisma. Prijave su otvorene od 20.04. do 05.05, a biće odabrano 30 polaznika

Svi polaznici će biti nagrađeni sertifikatom o uspešno završenom seminaru. Srećno!

Podeli