Otvorene su prijave za letnji akademski seminar “Budućnost protetike – korak bliže bioničkom čoveku”

Udruženje studenata tehnike Evrope organizuje nacionalni akademski seminar pod nazivom “Budućnost protetike – korak bliže bioničkom čoveku”, namenjenom studentima tehničko-tehnoloških, prirodno-matematičkih i studentima stomatoloških fakulteta iz cele Srbije, koji će biti održan od 10. do 19. jula 2021. godine u Beogradu. Prijave su otvorene do 17.5!

Cilj projekta “Budućnost protetike – korak bliže bioničkom čoveku”

Cilj projekta je da se studentima pruži prilika za sticanjem neformalnih znanja iz oblasti protetike, po ugledu na mnoge priznate međunarodne akademske seminare. Teme koje će biti obrađivane vezane su za pronalaženje visokotehnoloških rešenja za pomoć osobama sa invaliditetom, materijale od kojih se proizvode, kao i proces implementacije postignutih rešenja.

učesnici seminara

Upoznajte se sa protetikom iz ugla inženjera

Učesnici će na seminaru imati priliku da steknu osnovna znanja o tome kako da pristupe pristupe protetici i unaprede je iz ugla inženjera. Pored toga, organizacioni tim je pripremio i društvene aktivnosti, da bi se studentima približio sam koncept akademskih seminara.

Na seminaru će govoriti nastavno osoblje Univerziteta u Beogradu, kao i stručnjaci iz oblasti protetike, eletronike i nanotehnologija. Aktivnosti na seminaru uključuju interaktivna predavanja i radionice, kako bi se učesnici na pravi način upoznali sa humanom stranom inženjerstva.

Prijavite se za seminar

Ukoliko želite da učestvujete na ovogodišnjem akademskom seminaru “Budućnost protetike – korak bliže bioničkom čoveku”, potrebno je da se prijavite online putem najkasnije do 17.05.2021. godine.

Svi polaznici biće nagrađeni sertifikatom. Dođite, zabavite se i naučite nešto novo!

Podeli