Sastanak iz snova – šta znači za njega, a šta za nju?

Prvi sastanci umeju da budu naporni. Većina tipova se odluči za neku varijaciju odlaska u bioskop ili na večeru. Nema ništa loše u tome, oprobano je i jednostavno. Ali ko želi da bude kao većina? Pitali smo stručnjake (devojke iz redakcije) kako izgleda njihov prvi sastanak iz snova. Naravno, i muški deo redakcije je dao svoje mišljenje. Evo kako izgleda sastanak iz snova i šta za koji pol znači.

momak i devojka sede

Savršen sastanak počinje pre sastanka

Preduslov za sastanak iz snova  je raspoloženje. Kako bi sastanak počeo u dobrom raspoloženju, bitno je na koji način ste pozvali osobu. Bilo da je prijatelj, kolega, ili neko koga ste upoznali na ulici. Predstavite se opušteno i prijateljski. Samopouzdanje se srećom može lažirati, proučite malo govor tela i vežbajte. Malo flertujte, bacite neki kompliment.

Ne morate da ulazite u širu priču, samo pokažite da ste funkcionalno ljudsko biće. Zatvorite razgovor sa pričom kako biste voleli da se vidite i tražite broj. Pozovite partnera na prvi sastanak kada imate isplanirane detalje. Ako se radi o prijatelju, budite jasni o čemu se radi. ,,Hoću da te izvedem’’ je mnogo sugestivnije od ,,’Ajmo na kafu’’. Ne želite da dođe do pogrešnih pretpostavki i neprijatne situacije.

Sastanak iz snova za nju

Pre svega, moramo da napomenemo očiglednu činjenicu da se ljudi razlikuju. Savršen izlazak za jednu osobu može biti odlazak u muzej, dok bi nekog drugog to smorilo do besvesti. Zato je prva stvar o kojoj treba da obratite pažnju pri planiranju sastanka ličnost same osobe koju izvodite.

Međutim, ne očajavajte ako prosto niste imali prilike da više upoznate osobu i da provalite šta bi im odgovaralo, uvek možete primeniti tradicionalan i oproban vid izlaska.

Većina devojaka je sasvim zadovoljno opuštenom varijantom izlaska. Odlazak na piće i šetnja nakon može veoma dobro da se završi. Prvi sastanci su stvar upoznavanja, želite da odete negde gde možete da pričate i da saznajete nove stvari o toj osobi. Pritom je odlazak na piće najnormalnija stvar i devojka neće imati barijere prema toj ideji u odnosu na recimo šetnju nekom šumom ili drugim zabačenijim krajem.

Ako želite da se istaknete od drugih, razmislite o nekoj od sledećih opcija.

Kuglanje

Ili bilo koja druga igra zapravo. Odlazak na kuglanje, stoni fudbal, pikado, bilijar može odlično da zakuva amtosferu. Igre vam omogućavaju da budete relativno blizu jedan drugome,a da to ne deluje isforsirano i čudno. Dođe i do laganih dodira ruku dok objašnjavate kako se drži kugla / štap ili strelica. 

Između partija ima prostora za zafrkanciju i zdravog takmičarskog duha, a to je zabavno. Ako je njoj zabavno, doći će do 2. sastanka, a to je cilj.

Odlazak zoološki vrt

Zološki vrt nije samo za izlete školaraca, već odlično mesto za prvi sastanak. Šetate lagano i saznajete stvari jedno o drugom. Onda dođete do slatkih malih životinja gde se ona istopi, a vi ste pored da upijete tu mažljivu energiu.

Tekma

Odlazak na utakmicu može biti sjajno rešenje za prvi sastanak, ako mislite da će to proći. Navijanje je prilično strasno, slavlje se pretvori u zagrljaje, a zagrljaji u nešto više. Jedino što baš morate biti sigurni da je takav tip devojke, inače će biti žešći smor.

Muzej

Ili neka kulturna manifestacija. Odličan izbor ako imate zajedničke afinitete prema kulturi, ali nemojte da glumite interesovanje, provaliće se. Ništa vas neće brže udaljiti od drugog sastanka nego laganje. Nervni slom dok čekate taksi je takođe visoko rangiran na „no-no listi“.

Savršen prvi sastanak za njega

Muškarcima savršen sastanak počinje kada se devojka pojavi. Super. Nije je mrzelo da opere kosu znači da imam šansu. Pošto smo mi ti koji moraju da osvajaju, na devojkama je da učestvuju u tom procesu i da nam dopuste.

Nema ničeg goreg nego kad devojke očekuju da muškarac vodi KOMPLETNU komunikaciju. Smeškajte se na naše fore, ali slobodno pokrenite neku temu. Dobijamo utisak kao da želite sve na tacni. To definitivno nije dobar početak komunikacije.

Plaćanje računa na sastanku?

slika

Večita dilema, a ovo je najbolji odgovor: Ako se muškarac ne ponudi da plati – nevaspitan je, a ako se devojka ne ponudi da plati svoje – nevaspitana je.


Sve ostalo je stvar dogovora. Kada dođe do rasprave oko toga ko treba da plati, šmekerski je da muškarac plati račun, a da devojka plati narednu aktivnost na sastanku, da kupi sladoled ili nešto tome slično. Ipak ima i onih muškaraca koji prosto nikada neće dozvoliti da devojka išta plati. Pitanje je časti i ponosa. Savet devojkama je da se onda ne stresiraju oko toga, opustite se i uživajte u sastanku.

Iako je bitno mesto i aktivnost na prvom sastanku, mnogo je bitnije kako se ponašate na samom sastanku. Lepo mesto nikako neće nadomestiti nedostatak manira i hemije. A o tome kako se ponašati na prvom sastanku ćemo pisati nekom drugom prilikom.

Podeli