Voliš fotografiju? Postani deo tima festivala VIZUALIZATOR

Želiš da unaprediš svoja znanja iz oblasti fotografije, novinarstva ili odnosa sa javnošću, montaže, produkcije, istorije umetnosti ili inženjeringa? Iskoristi priliku i prijavi se za volontersku praksu. Festival Vizualizator je pravo mesto za tebe !

Centar za razvoj karijere Kadar da budem kadar

Centar za razvoj fotografije, i ove godine, organizuje peti po redu festival fotografije Vizualizator.

Vizualizator je prepoznat ,od strane publike, institucija, fotografske zajednice i medija, kao najznačajniji događaj u oblasti fotografije. To je interdisciplinarni događaj koji predstavlja kompletnu panoramu fotografskog medija kroz izložbe, tribine i radionice.

Učešće u ovom projektu pomoći će ti da stekneš nova znanja i iskustva, unaprediš svoje veštine i uspostaviš kontakte sa brojnim učesnicima i stručnjacima iz oblasti fotografije, dizajna i medija. Po završetku festivala, svaki volonter dobija preporuku i sertifikat.

Ako pored svog znanja smatraš i da si komunikativna, ambiciozna i odgovorna osoba, pošalji prijavu sa CV i motivacionim pismom na mejl adresu budicrfvolonter@gmail.com

Rok za prijavu je do drugog juna, u ponoć !

O festivalu

fotografija 2017

Beogradski festival fotografije VIZUALIZATOR je multidisciplinarni događaj koji povezuje institucije i pojedince iz različitih sfera kulturnog, obrazovnog i umetničkog delovanja. Na različitim lokacijama u Beogradu, u više muzeja i galerija sa raznovrsnim programom tribina, radionica, izložbi fotografije i predavanja fotografa i stručnjaka iz raznih oblasti, ističe se značaj umetnosti fotografije, a učesnici će analizirati fotografiju sa više aspekata: kao vizuelnu umetnost, socijalni fenomen i moćno medijsko i obrazovno sredstvo.

5 trikova za najbolje fotografije na društvenim mrežama


Festival ima za cilj promociju fotografske delatnosti, kako u sferi medija, tako i u sferi umetnosti i obrazovanja.

Podeli