Brže do potomstva uz Cordyceps gljivu

Ako ste deo neslavne statistike parova koji imaju problema da se ostvare kao roditelji, postoje pomoćna sredstva, 100% prirodna koja na višestruke načine potpomažu prirodnom začeću. Ako je on taj koji ima problema, rešenje postoji jer se dolazi brže do potomstva uz Cordyceps gljivu. Ova magična gljiva sa istoka ne deluje blagotvorno samo na muške reproduktivne organe, već može pomoći oboma da se suočite sa svim preprekama i uspete na svom putu.

Gljiva Cordyceps u rukama

Zašto šansu treba dati i prirodnim dijetetskim suplementima? Na koji način konkretno cordyceps pomaže bržem začeću i zašto je zovu „korenom vitalnosti“? Da li ima neke loše efekte primene, da li leči još neke probleme? O svemu ovome ćemo govoriti detaljnije u nastavku teksta.

Šta je cordyceps gljiva?

Cordyceps gljiva je deo tradicionalne Azijske medicine hiljadama godina. Prirodno raste na planinama Kine i Tibeta i dugo su je smatrali „lekom careva“. 

Pripada rodu parazitskih gljiva koje rastu na larvama insekata. Iako to ne zvuči privlačno, postaju pravi izvori vitalnosti i zdravlja kada se koriste kao deo lečenja.

Glavni sastojak je kordiceptin, a pored njega tu su polisaharidi, natrijum, manitol, glukozaminom. Sve su to jedinjenja koja imaju blagotvorno dejstvo na ljudski organizam. Pored njih osnovnih tu su još 77 mikro i makro elemenata: vitamini E i C, selen, cink, koenzimi Q10

Nazivaju je još i „gljiva gusenica“, „ Dong Chong Chiao“, „Yartsa gunbu“…

Povećanje plodnosti i lečenje seksualnih disfunkcija sa cordycepsom

Pošto donosi veću količinu kiseonika ljudskom telu ona automatski kod muškaraca donosi povećanje seksualne želje i rast libida. Stimuliše telo na isti način kao što to rade prirodni polni hormoni. Istraživanja kažu da se seksualna funkcija pojačala nakon samo 40 dana korišćenja kapsula na bazi cordiceps gljive. 

Kordiceps dokazano podiže i nivo testosterona u krvi muškaraca.

Pored ovih čestih prepreka začeću, gljiva gusenica značajno poboljšava i broj i kvalitet spermatozoida. Poboljšava pokretljivost, morfologiju i količinu spermatozoida. 

Dakle, cordyceps direktno deluje na najčešće probleme kod muškog steriliteta. Efikasan je kao suplement i dodatak osnovnoj terapiji u lečenju steriliteta, ali se može koristiti i zasebno, kao prevencija i podrška budućoj trudnoći.

Posredan uticaj na otklanjanje problema za začeće

100% prirodni preparati sa codyceps gljivom podižu nivo opšte otpornosti na stres.

Borba za potomstvo prati jako puno stresa koje pshičiki blokira mogućnost začeća. Gljiva kordiceps podiže nivo energije u organizmu, izdržljivost i adaptaciju na različita stresna stanja.

Cordyceps gljiva izgled - prikaz na beloj pozadini

Drugi način na koji kordiceps dovodi brže do potomstva je preko jačanja imuniteta što je svakako važno za buduće roditelje.

Pošto u sebi sadrži velike količine vitamina E i C jak je oksidans, a ima i imonomodelirajuće dejstvo. To znači da jača oslabljen imunitet, ali ujedno reguliše i snižava jaku imunitetsku reakciju koja izaziva stvaranje autoimunih oboljenja.

Sve ovo je posredno važno da bi se došlo brže do potomstva, uz cordyceps gljivu je taj put svakako kraći.

Kordiceps ima dobra dejstva i na:

  • Pomoć kod tumora i karcinoma
  • Donosi bolje sportske rezultate
  • Brži oporavak od povreda

Cordyceps je dugo vremena u istočnjačkoj medicini jedan od bitnih dodataka ishrani prilikom borbe sa tumorima i karcinomom. 

Kordicepin donosi tzv. programiranu smrt tumorskih ćelija kod:

  • Karcinoma jetre
  • Karcinoma bubrega
  • Karcinoma materice
  • Karcinoma mokraćne bešike
  • Karcinoma želudca
  • Karcinoma pluća

Ispitivanja su dokazala da i za druge tumore može da pomogne tako što sprečava rast novih krvnih sudova u tumoru. Na taj način se sprečava širenje metastaza i rast postojećih tumorskih ćelija.

Kordiceps treba primenjivati kao dopunu postojećoj terapiji jer može doprineti bržem izlečenju.

Što se tiče pozitivnog uticaja na organizam sportista, ova čudesna gljiva povećava proizvodnju adenozin-3-fosfata /ATP-a/. To su molekuli koji brže transportuju energiju unutar ćelija. To dalje utiče na izgradnju nukleinske kiseline koje su osnov našeg genetskog materijala.

Bolja prokrvljenost je ono što doprinosi i bržem zarastanju svih rana i kraći oporavak od svih trauma koje organizam ima. Ovakav suplement je nešto što sigurno svakome dobro dodje.

Ako želite bebu, a imate probleme, pravo lečenje je osnov za dolaska do tog cilja. Pored osnovne terapije treba koristiti adekvatne suplemente ishrani poput kordicepsa koji nemaju propratne negativne pojave, a mogu samo da doprinesu opštem zsravstvenom stanju.

Pored podizanja imunitetskog odgovora, lečenje organa i smanjivanja tumora…cordyceps gljiva ima povoljan uticaj i na muške reproduktvne organe. Ne samo što podiže libido i vraća normalnu seksualnu funkciju, ona  povoljno utiče i na kvalitet semene tečnosti. Dokazano je da usled primene prirodnih suplemenata na bazi ove gljive dolazi do povećanja broja spermatozoida i njihove pokretljivosti.

Ako imate neke od tegoba, preporučujemo vam da pronađete neki suplement na bazi kordicepsa i krenete sa primenom. Ne možete da izgubite ništa, već da samo poboljšate opšte zdravlje organizma.

Mnogi tvrde da imaju pravi proizvod, ali tražite one koji su dobili sertifikat Ministarstva zdravlja Republike Srbije jer samo tako znate da je preparat 100% prirodan i zdrav po svim standardima naše zemlje. Nama ostavite komentar nakon čitanja ovog teksta i mišljenje o prirodnim proizvodima za lečenje? Ako imate iskustva sa cordycepsom voleli bismo da ih čujemo?

Podeli