Iskustva sa Balkan Fun party putovanja

Party putovanja su možda i najbolja stvar koja je mogla da se desi mlađim generacijama, prvenstveno studentima, s obzirom na to da je ovakav koncept putovanja potpuno prilagođen svemu što mlade zabavlja. Party aranžman sadrži sve što je neophodno za dobar provod: atraktivne destinacije sa fenomenalnim izletima, mnogo mladih ljudi, muziku koja se uvek čuje u pozadini i nezaobilazne žurke, koje su glavni pečat ovakvih putovanja. Bilo da je reč o letnjim ili zimskim aranžmanima, dobar provod je uvek zagarantovan, što potvrđuju i svi oni koji su imali priliku da budu deo neke od Balkan Fun party priča.

Party putovanje

Najbolja žurka je na grčkim ostrvima

Dok je zimovanje je stvar raspoloženja, finansijskih mogućnosti i stanja u ispitnom roku, letovanje je zaokruženo crvenim markerom u planeru svakog studenta, i uglavnom podrazumeva bar 10 dana provedenih na nekom od grčkih ostrva. Balkanfun.travel je pažljivo koncipirao letnje aranžmane tako da zadovolji različite preferencije svojih putnika, mada je suština prilično jednostavna kada su mladi u pitanju: kvalitetna plaža, raspoložen DJ i veliko društvo su dobitna formula za sjajan provod.

Lefkada i Kefalonija – ostrva sa najboljom ocenom putnika

Kada smo pitali Balkan Fun putnike o utiscima sa letovanja, nekako smo najčešće slušali doživljaje sa Lefkade i Kefalonije, ostrva koja su se pokazala kao najbolje party destinacije u Grčkoj. Kada je u pitanju Lefkada, mladi navode da ih ovo ostrvo oduševljava svojim lepotama i kvalitetim plažama. Najlepša iskustva nastaju tamo gde se spoje lepota destinacije i odlično društvo, pa se letovanje na Lefkadi  često navodi kao idealna destinacija za kompletan doživljaj jednog Balkan Fun party Putovanja.

Isto važi i za Kefaloniju, koja pored dobrog provoda može da ponudi i prelepe pejzaže i Plave zastave – kao najbolji dokaz kvaliteta njenih plaža. Ove grčke destinacije za mlade su se pokazale kao odlične za one koji žele da osim ludog provoda istraže okruženje i uživaju u lokalnim zanimljivostima, jer na njima zaista ima šta da se vidi i doživi.

Zakintos i Kavos – 24 sata provoda

Ukoliko razgledanje plaža i znamenitosti želite da ostavite za odmor sa roditeljima, te vas interesuje isključivo dobar provod sa društvom, Zakintos i Kavos su destinacije koje će definitivno ispuniti vaša očekivanja. Putnici koji su posetili ova ostrva tvrde da žurka ne prestaje ni na minut, pa celokupno letovanje deluje kao neka potpuno druga dimenzija od one u kojoj su svakodnevno.

Klubovi, barovi, glasna muzika i mladi ljudi iz čitavog sveta su vrlo tipični za ove destinacije, pa nije ni čudo što se one nikako ne preporučuju za miran porodični odmor. To svakako znači da se Zakintos i Kavos definitivno preporučuju onima koji ne žele odmor, već dobru žurku bez prestanka.

Ko je glavni “krivac” za dobar provod – destinacija ili agencija?

Kome se zahvaliti za 10 dana fenomenalnog provoda na party putovanju, kada se 11. dan probudimo u svom krevetu i shvatimo koliko smo se zapravo dobro proveli na letovanju? Iako se dobri provodi vezuju prvenstveno za destinacije i kvalitetne plaže, putnici Balkan Fun-a su bili iskreni u oceni ove agencije.

Naime, većina njih tvrdi da su Balkan Fun letovanja dinamična i ispunjena upravo zbog kvalitetnih aranžmana i odličnog programa putovanja koji je prilagođen mladima. To znači da se na izlete ne polazi u 7 ujutru, ako se žurka završila dva sata pre toga, kao i da čitavu ekipu ne drži mesto, pa letovanje uvek uključuje pregršt destinacija i obilazaka koji nude odličan provod. Takođe, agencije uvek umeju da istraže neki kutak više, pa često organizuju obilaske mesta koja i nisu tako poznata turistima, a umeju da oduševe svakog posetioca.

Vladimir Drača – vodič Balkan Fun-a koji svako putovanje pretvara u avanturu

Ono što je posebno doprinelo da iskustva putnika sa party putovanja budu takva kakva jesu, jeste i jedan od najboljih, ali i omiljenih turističkih vodiča Balkan Fun-a Vladimir Drača. Pored vrhunskog poznavanja svog posla i baratanja gotovo svim značajnim informacijama o bilo kojoj destinaciji, Drača je vodič za poželeti i iz razloga što svojom pozitivnom energijom i vedrim duhom svako putovanje pretvori u pravu avanturu.

Vladimir Drača je taj koji je pokretačka snaga svakog grupnog putovanja, uvek raspoložen i spreman da maksimalno izađe u susret svim turistima. Ako neko ume i zna da vas provede kroz one najupečatljivije delove svakog mesta to je onda Drača, a o svakom lokalitetu ima po neku zanimljivu priču koja se dugo pamti.

Da je stvar u aranžmanima i konceptu putovanja, potvrđuju i putnici sa ostrva Evija, koji su se odatle vratili prepuni utisaka iako je reč o još uvek nedovoljno razvijenom turističkom mestu. Trenutno najpopularnije destinacije na Eviji mogu da se pohvale sa tek nekoliko lokala i klubova, ali to nikako ne ide na štetu dobrog provoda jer ovakav aranžman uključuje temtske žurke na brodovima, izlete na obližnja ostrva, posetu Atini, i još mnogo toga što letovanje čini potpunim i nezaboravnim.

Podeli