Hobit Jurij: da li biste živeli ovako kad vam prekipi? (VIDEO)

Koliko ste samo puta pomislili: „Neee mogu više!!!“? Pa da, ko nije? Januar je zaboga. Znamo koliko teško nekada može da padne učenje. E pa ovo je priča o tome kako živeti kada vam prekipi i bude dosta svegaIpak, nemojte misliti da je obrazovanje nevažno, jer ovaj Rus, koji je batalio konvencionalni život u gradu pa je sebi napravio hobitsku kuću, zapravo ima advokatsku lincencu i završen Pravni fakultetEvo o čemu se radi.

Možda smo vam i previše otkrili, ali moramo sa vama da podelimo interesantnu priču o Juriju. Jurij je Rus koji je nakon studiranja i uspešnog završetka Pravnog fakulteta i bavljenja advokaturom odlučio da mu je dosta konvencionalnog života u gradu.

slika

Brzina života, licemerje i svakodnevna (robotska) rutina je počela da ga umara. Želeo je nešto više, ili barem drugačije.


Upravo tada je došao na ideju da batali život u gradu i da se posveti potpuno drugačijim stvarima. Prirodi, knjigama i životu u sopstvenom miru. Kako bi ovo uspeo, odlučio je da napravi sopstvenu kuću u zemlji i da se osami. U pitanju je prava hobitska kuća na 80-ak kilometara udaljenosti od Moskve. Tokom ovog poduhvata je uvek imao životinje kraj sebe, a poslednjih par godina mu društvo pravi pitomi zec, Petruška.

Celokupna kuća u zemlji je napravljena od ova 3 materijala: drvo, slama i blato.

Kako vam ne bismo više otkrivali o Juriju i njegovom neuobičajenom životu, već ostavljamo da pogledate video snimak, možemo samo reći da je ovakvim stilom života u poslednjih 5 godina, postigao sve. Sve što je želeo: mir, učenje i veliki broj pročitanih knjiga, a njegova hobitska kuća poseduje čak i Internet. Iako ga ne upotrebljava često i nije u pitanju velika brzina Interneta, dovoljna mu je da poruči nove knjige i da se informiše o „spoljnom svetu“. Evo šta sve njegova hobitska kuća poseduje.

Pogledajte interesantan video snimak Jurijeve hobitske kuće i načina života. Uživajte.

 

Podeli