Nadogradi znanje praktičnim iskustvom! Priključi se AIESEC-u.

Neformalno obrazovanje, najveća studentska organizacija na svetu, kontakti, praksa. Želiš da razvijaš svoj liderski potencijal? Priključi se AIESEC-u.tim

Problem našeg obrazovnog sistema je što tokom studija ne možemo svoje teorijsko znanje da primenimo u praksi. Kako izgleda organizovati projekat, voditi finansije, raditi u marketingu, odnosima sa javnošću,  sarađivati sa najvećim kompanijama, baviti se ljudskim resursima, biti u kontaktu sa ljudima iz 117 zemalja? Iskoristiite šansu i oprobajte se u stvarima koje te sutra čine spremnijim i kredibilnijim u poslovnom svetu.

AIESEC pruža mogućnost da postanete deo najveće studentske organizacije, raširite svoju mrežu kontakata i steknete praktično iskustvo, kako kroz svakodnevni rad, tako i kroz različite konferencije, treninge i seminare.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih kroz ostvarivanje pozitivnog uticaja na društvo. Prisustvom u 117 zemalja, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata i svojim programima internacionalnih praksi i organizovanjem humanitarnih, edukativnih i ekoloških projekata pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

Unapredi sebe i apliciraj!
https://podio.com/webforms/4729585/370190
Rok za apliciranje je 14.07. do 23:59h

Za sve detaljnije informacije možete kontaktirati AIESEC kancelariju na Ekonomskom fakultetu na mail  office@ef.aiesec.org.rs

Podeli