Šta kupiti studentu – ideje za savršen poklon

Bliži se rođendan ili neki drugi važan datum tebi dragoj osobi koja je na studijama, a ti još uvek ne znaš šta da kupiš? Želiš da prirediš lepo iznenađenje koje će ostaviti snažan utisak, ali nemaš ideju kakav poklon bi bio najbolje moguće rešenje?

Otvaranje zapakovanog poklona

Biranje adekvatnog poklona je svakako jedna od najlepših, ali ponekad i najnapornijih stvari koja zahteva dosta razmišljanja i vremena. Šta ta osoba voli? Kakvi su joj afiniteti? Da li su joj neke stvari trenutno neophodne i ako jesu, gde ih je moguće pronaći?

Za najbolji mogući odabir pravog i jedinstvenog poklona jednom studentu, evo nekoliko zanimljivih i korisnih ideja koje će ti, sigurno, biti od velike koristi.

#1 Interesantan komad odeće – uvek korisna stvar 

Određen komad odeće, kao što su udobne muške pidžame, ženske spavaćice, pamučne majice, dukserice, pantalone, trenerke, i slično, uvek je provereno dobar izbor za fenomenalan poklon.

Gotovo da ne postoji osoba kojoj interesantan komad odeće neće biti od velike koristi, naročito ako se pogodi idealna veličina, omiljena boja i stil koji pristaje osobi kojoj je poklon namenjen. 

Ukoliko je takva odeća nosiva i praktična, jednom studentu će dosta olakšati svakodnevicu, jer će imati mnogo veći izbor za uklapanje stvari koje će da nosi na fakultetu, u izlasku, na sportu, u šetnji, po stanu, itd.

#2 Aparat za kafu – poklon koji će oduševiti svakog studenta

Svi znamo koliko su ispitni rokovi iscrpljujući i naporni. Podočnjaci do poda, mnogo neprospavanih noći i dočekanih jutra uz knjigu su veoma česta pojava kod mnogih studenata širom sveta.

Zato je jedan dobar aparat za kafu jedna od najpoželjnijih stvari kod svih ljubitelja ovog očaravajućeg, toplog napitka. Ovakav poklon je izuzetno efikasan i koristan u svakom studentskom stanu i njegovim odabirom sigurno nećeš pogrešiti!

Aparat za prirpemanje kafe

#3 Slušalice ili bežični zvučnik – za kvalitetno slušanje 

Mnogi studenti se žale kako imaju problem sa koncentracijom i učenjem usled buke koja je gotovo uvek prisutna gde god da se nalaze. Zato su kvalitetne slušalice pravi izbor ukoliko želiš da učiniš neko dobro delo i omogućiš jednom studentu da može da uči bez ikakvih ometanja.

Pored toga što slušalice eliminišu razne spoljašnje zvukove, one su vrhunski poklon za sve prave ljubitelje muzike koji uživaju u odličnom kvalitetu zvuka svojih omiljenih pesama. 

Osim slušalica, adekvatan poklon može da bude i bežični zvučnik pomoću kojeg će moći da sluša pesme sa telefona gde god da se nalazi. Ovakva stvarčica je uvek korisna i upotrebljiva. 

#4 Određeni kurs – znanje je uvek na ceni

Ukoliko znaš da osoba kojoj biraš savršen poklon želi da upiše neki određeni kurs ili seminar, kao što je kurs jezika, programiranja, digitalnog marketinga, kuvanja, šminkanja, heklanja, slikanja, razni seminari…eto prilike da je iznenadiš i uplatiš nešto od toga kao poklon.  

Naravno, preporučljivo je da prethodno znaš šta je ono što ta osoba želi i voli, kako ne bi potpuno promašio njenu oblast interesovanja i samim tim bacio pare koje si namenio za poklon.

Uvek je najbolja opcija raspitati se kakav kurs je ta osoba oduvek priželjkivala i šta je ono što će je oboriti s nogu kada sazna da je, konačno, dobila priliku da se bavi onim što je oduvek zanimalo.

#5 Maska za telefon – modni detalj i zaštitna oprema

U eri digitalizacije kada su gotovo svi non-stop online, najčešća slika koja se može videti jesu studenti čije su oči uprte u pametne telefone. S obzirom da su mobilni uređaji postali deo naše svakodnevice i da na njima provodimo najviše vremena tokom dana, jedan od najboljih poklona može biti zanimljiva maska za telefon. 

Potrebno je samo da znaš kakav model telefona poseduje i već si na pola puta da prirediš jedno fenomenalno iznenađenje. Postoje metalne, plastične, silikonske, drvene, hibridne maske u raznim bojama, dezenima, itd.

Možeš odabrati i masku koja će sadržati neku određenu poruku ili citat koja će imati posebno značenje za tu osobu i što će je dodatno oduševiti.

Sve što je čokoladno uvek dolazi u obzir kao poklon  

Studenti obožavaju sve što je čokoladno. Bez ikakvog preterivanja, gotovo da ne postoji student koji se neće uživati u predivnom ukusu raznih slatkiša, od najrazličitijih mogućih ukusa. 

Bilo da je reč o običnoj čokoladi, bombonjeri, torti…Šta god da odabereš od čokoladnih proizvoda, sigurno nećeš pogrešiti. Svaki student na ovom svetu će se sigurno oduševiti ovakvim predivnim i preukusnim poklonom!

Podeli