Najbolji aparati za vašu lepotu

Ako ste mislili da su razne tehničke sprave zaobišle sferu nege lepote u grdnoj ste zabludi. U skladu s vremenom u kome živimo, nauka i tehnika grabe krupnim koracima, čak i u svrhu ženske lepote.

Ukoliko ste pred važnom godišnjicom, bliži vam se rođendan ili prosto sebe želite da obradujete nečim novim, nastavite sa čitanjem. Upoznaćemo vas sa modernim aparatima čija je funkcija da neguju kožu lica, ispeglaju bore, uklone mitisere, poprave ten pa čak i povećaju usne. Vremena se menjaju, a sa njima i pristup svakodnevnoj nezi lica. Tehnička pomagala u vidu malih kućnih aparta negu lica čine bržom, jednostavnijom i efikasnijom.

Pročitajte koji su to najbolji aparati za vašu lepotu. Možda neka od ovih high-tech novotarija postane svakodnevni saputnik na vašem ženskom trnovitom putu osvajanja lepote i šarma.

Pametna maska

Jedno od novijih čuda tehnike je digitalna maska za lice. To je silikonski predmet koji se priljubi na lice i koji zahvaljujući 3-D tehnologiji savršeno odgovara vašoj fizionomiji. Maska je opremljena brojnim sićušnim digitalnim senzorima koji prikupljaju podatke o koži korisnika.

Uređaj bluetooth konekcijom šalje podatke na vaš pametni telefon. Maska očitava trenutne potrebe vaše kože koje nisu uvek iste. Da li ste noćas malo spavali ili ste u stanju povišenog stresa, PMS-u ili menopauzi? Da li ste zaboravili da pijete vodu pa je koža dehidrirana? Pametna maska za lice će tačno znati šta u tom trenutku treba vašem licu. Nakon završenog skeniranja dobićete jasnu preporuku o načinu nege u datom trenutku.

Ovo međutim nije sve. Najnovije digitalne maske za lice koriste tehnologiju hiperinfuzije koja obezbeđuje efikasnu apsorpciju svih nutritijenata u kožu nakon aplikacije. Prodavci kažu da ovo podmlađuje lice za samo 90 sekundi.

Električna četka za čišćenje lica

Četka za čišćenje lica nije epohalni pronalazak, ali ove nove skoro da su blizu tome. Napravljena je od 20.000 ultra finih i tankih vlakana koja prodiru duboko u pore čisteći odande nečistoće i sebum bolje no što ste u stanju i da zamislite. Pored glavne četke, postoji i drugi dodatak, mala četka namenjena čišćenju kože na nosu gde se pore najčešće problematične i gde najpre dobijamo mitisere.

Najzad, uređaj ima dodatak za masažu. Po nanošenju hranljivog, hidrantnog preparata na očišćeno lice, pristupate masaži koja pospešuje apsorpciju aktivnih materija, a koža postaje bolje tonirana i relaksirana.

Beauty duo toplo-hladni sonični aparat za lice

Ova spravica na baterije je jednostavna za upotrebu, koristi temperaturu za pojačavanje učinka seruma ili hranljive kreme. Tretman ovim supersoničnim aparatom je veoma relaksirajuće iskustvo. Toplota pospešuje cirkulaciju u koži lica. Nakon toga, aparat emituje hladno da sve zategne, poravna i smanji otok, upalu, crvenilo i nadutost lica. Sjajno, zar ne?+

LED lampa za tretman akni

Ako ste se ikada probudili otkrivši bubuljicu koja nadire iz dubina vaše kože ka površini ovaj aparatić, koji deluje kao laser za akne, bi vam se mogao dopasti, jer zaustavlja stvaranje bubuljice u samom začetku. Plavo LED svetlo uništava bakterije izazivače bubuljica. Aparat je malen, veličine karmina. Osim svetlom, na bubuljicu deluje i zvučnim vibracijama. Tri kraka koja emituju svetlo i vibracije ciljano deluju baš na samu bubuljicu.

Vakum za uklanjanje mitisera

Još jedna u nizu spravica koja je u poslednje vreme žiži interesovanja je vakum pumpa za izvlačenje mitisera. Te dosadne, ružne crne tačkice koje vam se baškare ponajviše na nosu, ali ne zaobilaze ni druge delove lica i tela istrajavaju iznova se vraćajući uprkos svim vašim naporima. Probajte nešto novo – mitisere izvucite vakumom.

Stručnjaci su osmislili aparatić koji na principu vakuma isisava mitisere na delu kože na koji se priljubi. Vakuma za mitisere ima raznih, mehaničkih i onih na struju. Princip rada je isti, razlika je samo da li ćete ručno stvarati vakum stiskajući kruškasti gumeni deo na kome se nalazi levkasti plastični deo koji prislonite na kožu ili će električna vakum pumpica to sama obaviti.

Japanska maska

Ako želite da tokom sna vaša koža postaje čvršća, mlađa i svežija kupite sebi  Pin Up Face Supporter, posebnu crvenu traku dizajniranu da se bori sa znacima starenja. Traka se okreće oko vašeg lica kao maska, formirajući obrazac koji će podići pritisak na vašu kožu glave. Traka je takođe obložena germanijumom i belim ugljem koji zadržavaju toplotu u vašoj koži, štiteći vaše lice od uticaja gravitacije i starenja

Aparat za uklanjanje malja sa lica

Da li možete da zamislite život bez neželjenih malja na licu i telu? Tretman kod kuće, kada vama to odgovara je dosta komforniji. Sada na tržištu postoji niz malih kućnih aparata za uklanjanje nepoželjnih dlačica. Kažu da su toliko efikasni da se, nakon dva meseca redovne upotrebe potreba za tretmanom proređuje na samo jednom mesečno. Ovakav aparat za uklanjanje dlačica sa lica, obezbeđuje apsolutno bezbolan i bezbedan tretman.

Masažer za mlađi izgled predela oko očiju

Oči su naljepši deo lica. Na žalost, predeo oko očiju prvi strada pred naletom godina i naših pogrešnih navika. Kapci se opuštaju, a bore i fine linije se najpre javljaju baš na ovom najosetljivijem delu kože lica.

Anti aging uređaj koji greje i hladi koristi osam različitih vrsta, kao i grejanje i hlađenje oka i njegove okolne kože. Bežični uređaj se napuni i zatim stavi preko oka 5 minuta dnevno. Za samo 1 sekundu oslobađa oko milion ultrazvučnih vibracija. Oblik instrumenta je dizajniran da omogući fleksibilnost i tačnost prilikom nanošenja na različite površine na licu, uključujući i ispod očiju i na nosu.

Gadžet primjenjuje tri oblika stimulacije mišića i kože kako bi se predupredila pojava prvih znakova starenja. Uređaj, ukoliko je do oštećenja kože već došlo, svakodnevnom upotrebom možete značajno popraviti stanje. Koža postaje čvršća, elastičnija, kapci ponovo poprimaju svoj stari položaj, kesice ispod očiju se znatno smanjuju. Zategnuta koža oko očiju otvara vaš pogled i daje mlađi i svežiji izgled licu.

Kiss lip aparat za povećanje usana

Trend povećanja usana nisu zaobišli ni proizvođaći malih kućnih aparata. Da ne biste radili ništa drastično poput odlaska pod nož ili ubrizgavanja kancerogenih silikona kupite sebi gadget uz koji biste do punijih usana došli na prirodniji način. Proizvođači kažu da je ovo bez sumnje jedan od najuzbudljivijih izuma u službi lepote koji ćete probati.

Aparat se primenjuje na čiste suve usne. Radi na principu pulsirajuće vakum tehnologije koja vidljivo povećava i daje volumen usnama. Kiss lip podstiče prirodnu sintezu kolagena što takođe pomaže da vaše usne što duže zadrže svoju prirodnu punoću koja s godinama nestaje.

Možda pripadate osobama koje nisu lude za tehnikom, ali samo smo hteli da zagolicamo vašu maštu. Krenete li u istraživanje otkrićete na stotine aparata za kućne tretmane lica. Neki su baš korisni, bez drugih se može, ali svakako neki čeka baš na vas.

Mali trimer za nos

Evo još jednog problema koji nije lako rešiti. Malje nam rastu u nosu jer imaju svoje biološko opravdanje. One su prepreka mikrobima i spoljašnjim nečistoćama na putu do našeg organizma. Ipak, niko ne želi da mu iz nosa izviruju dlake. Ukoliko ste pokušali da ih se rešite uz pomoć pincete prolili ste reku suza.

Potražite u prodavnicama mali kućni trimer kojim se malje iz nosa uklanjaju brzo, lako i bez suza. Ovo je veoma jeftina spravica koja će vam baš olakšati život.

Podeli