Apartmani na Zlatiboru koje vredi posetiti ove zime

Zlatibor kao poznato turističko mesto u Srbiji ima veliki izbor ugostiteljskih objekata, od brvnara do vila. Apartmani na Zlatiboru su čest izbor turista koji dolaze na ovu planinu. Ogroman izbor imate na sajtu Zlatibor.org, a mi izdvajamo neke njih vodeći računa o tome da prikažemo raznovrsnost u kvalitetu, ceni, broju kreveta i obimu usluga koje ti apartmani pružaju.

zlatibor planina apartmani

Posle napornih ispita, odmor nam je preko potreban. Odlazak na neke od planina u Srbiji je odličan način da opustite mozak i obnovite energiju. Ako se odlučite da odete na Zlatibor, poznato turističko mesto u Srbiji, ovo su neki od najboljih apartmana.

Apartmani „Eros Lux“

Apartmani „Eros Lux“ nalaze se u naselju Đurkovac, nedaleko od Kraljevog trga, pijace i autobuske stanice. Apartmani se odlikuju dobrim ukusom odlično opremljeni prema najmodernijim standardima. Iako su udaljeni od centra na 500 metara, „Eros Lux“ apartmani su smešteni na tihom mestu.

Eros Lux ima više vrsta apartmana:

  • Dva apartmana za 6 osoba, oba imaju 50 kvadratnih metara, 3 kreveta, kuhinju, internet, LCD, kablovsku, pet friendy okruženje i sve to po ceni od 30€,
  • Apartmani za 4 osobe imaju cenu od 25€ po noćenju, opremljeni su sa dva kreveta, kuhinjskim elementima, internetom, LCD-om, kablovskom…
  • Dva studia za dve osobe sa jednim krevetom, terasom, kuhinjom, LCD televizorom, internetom. Cene zakupa su 12€ za studio od 17 m² i 15€ za studio od 20m².

Apartman „Nada“

Apartman „Nada” se, takođe, nalazi u Đurkovcu, što znači da ima odličnu lokaciju i da je u blizini centra. Ovaj apartman je jedan od novijih i spada u blje opremljene.  Smeštaj može primiti  maksimalno četiri osobe.

Poseduje terasu, odvojenu spavaću sobu i kuhinju, dva kreveca, internet, televizor sa kablovskom. Prostire se na 40 kvadratnih metara. Ukoliko ste na Zlatibor došli automobilom, dobro je znati da ćete uz smeštaj dobiti i parking mesto. Cena apartmana je 25€.

Apartmani „Prestige“

Apartman Prestige koji se nalazi u tihom kraju ulice Sunčani breg na Zlatiboru, sastoji se od osam kompletno luksuzno opremljenih apartmana i dva family room-a, koji će zadovoljiti i najzahtevniju klijantelu.

Sa ukupno 45 mesta koje ovaj apartman može da obezbedi, postoji i mogućnost primanja većeg broja gostiju i organizovanja raznih seminara i sastanaka.

Osam apartmana su podeljeni na:

  • Četiri apartmana od 40m² koji sadrže dnevnu sobu i kuhinju, dve spavaće sobe sa francuskim ležajevima i dva kupatila. Pored toga apartmani imaju i internet konekciju, televizor i kablovsku, a uz apartman dobija se pravo i na jedno parking mesto. Apartmani su opremljeni za maksimalno 4 osobe. Cena apartmana zavisi od broja osoba, za tri osobe cena je 40€ po noćenju, a za četiri 50€.
  • Dva apartmana sa dnevnom sobom i 2 odvojene spavaće sobe gde se u jednoj nalazi francuski ležaj, a u drugoj dva odvojena ležaja. Ukupna površina iznosi 40 metara kvadratnih. Internet, televizor, kablovska televizija i parking mesto su samo neke od usluga koje dobijate sa ovim apartmanima. Cena isto zavisi od broja osoba: za tri osobe cena je 40€ po noćenju, a za četiri 50€.
  • Jedan apartman sa površinom od 40m², koji ima odvojen dnevni boravak, kupatilo kuhinju i jednu spavaću sobu u kojoj se nalazi jedan francuski ležaj. Takođe poseduje i internet, TV i kablovsku. Ovaj apartman je opremljen za maksimalno dve osobe, a cena je 30€ za jednu osobu i 30€ za dve osobe.
  • Jedan apartman koji se isto prostire na površini od 40m², sastoji se od dnevnog boravka, kupatila, kuhinje i odvojene spavaće sobe sa dva odvojena ležaja. Cena ovog boravka, takođe, iznosi 30€ za jednu ili dve osobe.

Dva family room-a su kvadrature od 80m, u dnevnoj sobi se nalazi 3 ležaja, dve spavaće sobe, kuhinje i kupatila. Uz to postoji mogućnost korišćenja interneta, kablovske televizije i parkinga.

Apartmani „Danica“

Apartmani „Danica“ su smešteni u ulici Drinske divizije, u bilizini hotela „Mona“, što je nedaleko od centra Zlatibora i skijališta, supermarketa i restorana, ali opet pružaju mir i tišinu koji su neophodni za odmor.

Dva apartmana su moderno opremljena i u njih se mogu smestiti maksimalno četiri osobe. Oba apartmana se sastoje od predsoblja, dnevne sobe u kojoj se nalaze ležajevi na razvlačenje, odvojene sobe sa bračnim krevetom, kupatilom i kuhinjom i terasom.

Od dodatnih usluga apartmani „Danica“ nude brz internet, kablovsku televiziju sa velikim brojem kanala i gosti apartmana dobijaju po dva parking mesta. Površina apartmana iznosi po 40m², a cena je za oba 40€ po noćenju.

Apartmani „Luka“

Apartmani „Luka“ nalaze se u Rujanskoj ulici, nedaleko od centra Zlatibora. U ponudi se nalaze četiri apartmana, od kojih tri imaju površinu od 38m², a jedan 46m². Sva četiri apartmana imaju dnevnu sobu sa ležajevima na rasklapanje i spavaću sobu sa francuskim ležajem, kupatilom i kompletno opremljenom kuhinjom i terasom. U ponudi se takođe nalaze i dva kreveca za bebe.

U apartmanima postoji obezbeđen internet, kao i kablovska televizija sa TV-om. Za one koji su na Zlatibor došli svojim prevoznim sredstvom obezbeđeno je i parking mesto. Sva četiri apartmana su opremljena da prime maksimalno četiri osobe, a cena za svaki apartman iznosi 25€ po noćenju.

Apartmani „Maji“

Ovi apartmani su ušuškani u samom centru Zlatibora, odnosno u tržnom centru i pešačkoj zoni Zlatibora. Moderno opremljeni sa okom za estetiku, apartman „Maji“ će vam omogućiti da se sasvim opustite i uživate u čarima planine Zlatibor. Četiri studia koje „Maji“ ima u ponudi su opremljeni za dvoje ljudi, ili sa roditeljima sa decom. Dva studia imaju po bračni krevet, a druga dva krevete na rasklapanje.

Sva četiri studia imaju internet konekciju, opremljenu kuhinju, kupatilo, TV i kablovsku i sve ostalo što vam može biti potrebno. Površina svakog studia iznosi 30m², a cena za svaki studio iznosi 25€ po noćenju.

Apartman „Rest“

Nešto luksuzniji je apartman „Rest“ koji je dupleks sa površinom od 60m², u njemu se mogu smestiti maksimalno šest osoba, stoga čini savršen izbor za porodice. Apartman je smešten u ulici Pante Mijailovića, što znači da se, kao i ostali apartmani, nalazi prilično blizu centra naselja.

Ovaj apartman je, zapravo, kuća sa dvorištem, parkingom i letnjikovcem. Prizemlje se sastoji od dnevne sobe sa kuhinjom u kojoj možete naći mikrotalasnu i mašinu za sudove i hranilicu za bebe, i kupatilom sa veš mašinom. Dnevni boravak ima ležaj na razvlačenje, na kome se mogu smestiti dve osobe. Takođe, dnevni boravak LCD televizor i kablovsku televiziju.

Gornji sprat ima dve spavaće sobe, jedna je sa bračnim krevetom, a druga sa dva zasebna ležaja, krevetiće za decu i izlaz na terasu. Na ovom spratu se, takođe, nalazi kupatilo. Internet konekcija je dobra na oba nivoa apartmana, a svaka soba poseduje kablovsku i TV uređaj. Cena ovog apartmana je 60€ po noćenju.

Apartmani „Kaća“

Lokacija apartmana „Kaća“ je u ulici Jovanke Jeftanović, broj 10. U pitanju je tiši kraj, smešten u blizini centra i raznih prodavnica. „Kaća“ u ponudi ima ukupno četiri apartmana. Prvi, apartman sa površinom od 40m² nalazi se u prizemlju, gde se mogu smestiti maksimalno četiri osobe. Ima odvojenu spavaću sobu sa bračnim krevetom i dnevnu sobu sa ležajem na rasklapanje, kuhinju i kupatilo. Cena apartmana je 20€.

Drugi, veći, je na potkrovlju, sa ukupnom površinom od 69m² i opremljenim da usluži maksimalno šest osoba. Ima odvojenu dnevnu sobu sa ležajem na rasklapanje i spavaću sobu sa bračnim krevetom i dva single kreveta. Cena apartmana iznosi 25€ po noćenju.

Druga dva, manja, apartmana su, takođe, na pokrovlju i njihova površina je 40m². Oba imaju odvojenu dnevnu sobu sa ležajem na rasklapanje i spavaću sobu sa bračnim krevetom, kuhinju i kupatilo. Cena ove usluge je 20€ za svaki apartman po noćenju. Bežični internet je obezbeđen u svakom apartmanu, kao i parking mesto.

Kako se vi opuštate posle ispitnog roka? Koktelima, sladoledima, dugim razgovorima po kafićima ili mir pronalazite negde druge?

Podeli