Kako da nokti za maturu budu u skladu sa stajlingom

Za matursko veče, svaka devojka i devojčica želi da izgleda savršeno, da svojom pojavom i stajlingom zaseni kada se pojavi, da njena haljina za maturu bude upečatljiva, a frizura najlepša. Matura, bilo da je reč o maloj ili velikoj, sa sobom nosi brojne obaveze i sama priprema zahteva poprilično mnogo vremena.

Pored haljine, šminke i frizure za maturu, devojke, za razliku od momaka, moraju da obrate pažnju i na detalje, kao što su nokti za maturu. Među tinejdžerkama uzbuđenje raste iz dana u dan, od trenutka kada stigne poziv za maturu, pa sve do same proslave.

Kada su u pitanju nokti za malu maturu i nokti za maturu nakon završene srednje škole, trendovi se menjaju iz godine u godinu, ali ono što nikada neće izaći iz mode su uredni, nalakirani i sređeni nokti za maturu. U nastavku teksta saznaj kako da uklopiš nokte za maturu sa stajlingom i kako da i tvoji nokti za maturu, pored same toalete budu primećeni.

Nokti za maturu sa štrasom uz jednostavne haljine

Kada su u pitanju nokti za malu maturu ili veliku maturu, štras i šljokice će uvek biti in, jer je za matursko veče glamur ne samo dozvoljen već i poželjan. Bilo da su u pitanju nokti za malu maturu ili za veliku, ukoliko se odlučiš za jednostavnu matursku haljinu, štras će doprineti posebnosti i poslužiće kao odličan modni detalj.

Trenutno je veoma popularno ukrašavanje korena nokta štrasom ili lakovima sa šljokicama. Kako su lakovi sa šljokicama uglavnom providni, za kakav god ukras na noktima da se odlučiš, nokti za maturu neće izgledati neuredno i nesređeno. Srebrni ili zlatni štras za nokte će svaki maturski autfit upotpuniti i doprineće tome da svaka devojka ili devojčica zasijaju na svojoj maturskoj večeri.

Crveni lak na noktima i ruže

Crveni nokti za maturu – večiti odraz elegancije

Sigurno je da za svaku svečanu priliku, pa tako i za proslavu mature, svaka devojka i devojčica ima dilemu kakav dizajn noktiju, odnosno manikir želi da uradi. Iako se taj izbor pravi uvek u odnosu na matusku haljinu i ukupan izgled, crveni nokti za maturu uvek su bili i biće izbor sa kojim nikako ne može da se pogreši.

Naime, crveni nokti za maturu su odraz elegancije, pa se odlično uklapaju uz svaki tip stajlinga, bilo da se odlučiš na nešto urbaniji ili pak nešto sofisticiraniji izgled. Crvena boja detalja, kao što su nokti za maturu ili ruž za usne, kao deo šminke za maturu, pokazaće da pratiš modu, a nesumnjivo će doprineti kompletnom izgledu razbijajući monotoniju boja.

Crveni nokti za maturu su uvek odlična kombinacija samo sa crvenim karminom iste nijanse, stoga misli i o tome prilikom izbora laka za maturske nokte. Takođe, nokti za malu maturu u crvenoj boji su idealan izbor jer su oni najlepši na kratkim noktima, koje devojčice od 15 godina uglavnom imaju.

Nokti za maturu – neprevaziđeni french uz svaki stajling

Kaže se da ono što je dobro i provereno ne treba nikad menjati, takva je situacija sa french-om. French dizajn na noktima je odavno postao klasika i predstavlja manikir sa kojim ne može da se pogreši.

Ono što je velika prednost french-a je činjenica da se slaže uz apsolutno sve i da dobro pristaje na svakoj dužini nokta. Kada su u pitanju nokti za malu maturu ili maturu nakon završene srednje škole, french je dizajn sa kojim se može igrati, tako što će mu se dodati neki ukras i na taj način začiniti kompletan izgled noktiju.

Novi inspirativni french trendovi u manikiru privlače pažnju, pa je moguće odlučiti se za nokte za maturu sa ombre french-om ili sa asimitričnim french-om u boji. Takođe, kratki nokti za maturu sa obrnutim french-om su pun pogodak za svečanost kao što je matura. French je idealan izbor za sve prilike, a sa njim će nokti biti veoma uredni i sređeni.

Mat nokti za maturu kao novi trend u svetu

Kao novi trend u beauty svetu, pojavili su se matirani nokti. Naime, mat nokti se razlikuju od standardnih sjajnih nalakiranih noktiju time što nemaju previše sjaja. Svaki dizajn na noktima uz mat efekat dobija potpuno novu dimenziju, tako da za bilo koji dezen i boju da se odlučiš, uz matiranje, nokti za maturu će biti pun pogodak.

Mat nokti za malu maturu maturu ili veliku, odlično će se slagati uz sjajne tobice za maturu pismo oblika, jer će biti u kontrastu, pa će i torbica i nokti dolaziti do izražaja. Takođe, ukoliko se opredeliš da ti nokti budu šareni, u više boja, mat lak će doprineti tome da nokti za maturu izgledaju manje kič, a više moderno, trendi i in.

Kada su u pitanju nokti za malu maturu ili veliku maturu, najbitnije je budu lepo oblikovani i bez zanoktica. Šake i nokti uopšte, privlače pažnju koliko i oči na osobi, stoga prilikom pripreme za proslavu maturske večeri, pored maturske haljine, cipela za maturu, šminke i frizure, treba obratiti pažnju i na sam manikir, kako bi nokti za maturu bili isto primećeni i dobro uklopljeni uz ceo maturski stajling.

Podeli