Besplatna škola za preduzetnike magazina Original – prijavite se!

Magazin Original je projekat Fondacije Novak Đoković, koja već pet godina podržava kreativne i inovativne mlade pojedince. Usmeren je ka svima koji žele da uče, usavršavaju se i informišu o različitim edukativnim i interesantnim temama, a svoje ideje sprovode kroz različite projekte. 

Nedavno je počela realizacija jednog od izvrsnih projekta Fondacije, koja može biti zanimljiva svim preduzetnicima – Besplatna škola za preduzetnike Magazina Original. Prijave su u toku!

Original škola preduzetništva

Kome je namenjena škola?

Škola je namenjena preduzetnicima koji se bave izradom različitih predmeta. Ukoliko ste vlasnik preduzeća koje postoji 1-3 godine, a čini ga do 5 zaposlenih, bavite se izradom nakita, odeće, obuće, duboreza, pletenja i različitih rukotvorina, ovo je odlična prilika da unapredite svoja znanja o poslovanju. Svi zainteresovani preduzetnici mogu se prijaviti od 13. do 23. novembra do 12 časova. Broj učesnika je ograničen. 

Program se održava od novembra 2020. do februara 2021. godine, kada će se održati jednodnevni bazar na kojem će polaznici moći da predstave svoje proizvode, a posetioci uživaju u programu u vidu panela na različite teme. 

Prijatelj projekta, DIRECT MEDIA United Solutions, obezbediće za najbolje preduzetnike (re)branding firme ili proizvoda kao i mentorsku podršku za digitalni razvoj u trajanju od 6 meseci. 

Koji je cilj škole i čemu će vas sve naučiti? 

Besplatna online škola za preduzetnike ima za cilj da unapredi poslovanje malih preduzetnika, a tokom tri meseca trajanja, polaznici će imati priliku da rade sa iskusnim preduzentnicima iz različitih oblasti i dobiju savete za razvoj i unapređenje poslovanja. 

Na predavanjima će biti obrađivanje aktuelne teme u oblasti poslovanja – finansijsko poslovanje, digitalni razvoj brenda, soft skills, razvoj kreativnosti i inovativnosti. Izuzev online predavanja, učesnicima su dostupni webinari i radionice.

„Ideja za ovaj projekat je došla nakon što smo pre nekoliko meseci uradili anonimnu anketu usmerenu na analizu poslovanja malih preduzetnika pogođenih pandemijom. Pokušali smo da stvorimo širu sliku i razumemo ciljnu grupu kojoj je podrška u ovoj situaciji najneophodnija. Kroz školu i sve teme biće prožet i pristup inoviranju i prilagođavanju poslovnog modela eksternim promenama i novim uslovima poslovanja. Nadamo se da im naša škola neće samo pomoći da opstanu u teškom periodu, već i da će im pružiti osnovu za dalji napredak ka uspehu“, objasnila  je Jasmina Stojanović, projektna direktorka magazina Original. 

Unapredite svoje znanje i veštine poslovanja, a tako i samo poslovanje. Prijave su otvorene od 13. do 23. novembra. Ne propustite priliku da napredujete i usavršite svoje poslovanje uz korisna znanja i veštine koje ćete steći!

Podeli