Blogomanija Fashion & Beauty

Od 8. do 12. juna održava se Treća regionalna Blogomanija u hotelu Habakuk na Mariborskom Pohorju u Sloveniji. Blogomanija Fashion & Beauty će okupiti velika imena digitala, mode i lepote celog regiona!

sveska na stolu

Za prvi dana konferencije, 8. jun, predviđen je put do samog Pohorja koji je organizovao Terra Travel za sve učesnike i goste regiona, po specijalnim cenama. Fashion & Beauty leto počinje već na putu, gde sve učesnike očekuju mnoga iznenađenja.

Nakon zvaničnog otvaranja događaja Blogomanija 2016. u četvrtak 9. juna, program se nadovezuje na vodeća imena digital, fashion i beauty scene regiona.

Jutjuberi Yasserstain, Zvoganj i Kovalska, tviteraš Nichim Izazvan i osnivač Mudrolija sa Twittera Dino Tutundžić, blogerke Anastasija Đurić, Tatjana Jovanović, Maja Petrović i Branislava Antović, najpoznatija #insta devojka iz Bosne i Hercegovine, Hana Hadžiavdagić Tabaković, predsednica Serbia Fashion Week-a, Svetlana Horvat, online strateg Dragan Varagić, novinarka i voditeljka Irina Ivić, urednice najpraćenijih fashion&beauty medija, Lidija Ćulibrk, Ana Dodig i Spomenka Marić, samo su neki od učesnika od kojih možete čuti korisne stvari.

Popodneva su rezervisana za modne revije i žurke. U četvrtak, prisutni gosti će imati priliku da prate modnu reviju Zorane Miličić, pa odmah zatim i modne kuće LUNA, dok će fashion deo petka biti u znaku Bate Spasojevića i Snežane Dakić. Blogomanija je poznata i po odličnom provodu, a popularni domaći bend Single Ladies Tribute sve prisutne će zagrejati u subotu veče.

Najvažniji mediji regiona. Fashion & beauty kuće. Uticajni predstavnici Facebook-a, Twitter-a, Instagrama, YouTube-a i Snapchata-a. Na vama je samo da ih upoznate!

Blogomanija Fashion & Beauty je treća regionalna Blogomanija koja će se od 8. do 12. juna baviti aktuelnostima iz trenutno najperspektivnije sfere Interneta – fashion, beauty & lifestyle industrija.

Sve detaljnije informacije o konceptu doađaja, programu, predavačima i sl. možete dobiti pronaći na sajtu Blogomanije ili preko Facebook stranice ili Twitter naloga konferencije.

Kako će sve to izgledati, možete videti na sledećem linku.

Podeli