Festival advertajzinga „FONklame”

U organizaciji FON-ovog centra za razvoj karijere, na Fakultetu organizacionih nauka tradicionalno se održava Šesti festival advertajzinga „FONklame“. Svake godine festival okuplja stotine studenata Beogradskog univerziteta. Festival se održava 17. i 18. marta 2013.

375x150

Cilj ove manifestacije jeste da se studentima omogući uvid u tendencije na polju marketinga i advertajzinga i svet reklame približi na inovativan način.

„FONklame“ se sastoje iz četiri dela: edukativnog, zabavnog, humanitarnog i takmičarskog.

Prvi dan seminara, 17. mart rezervisan je za edukativni deo.
Svoja predavanja će održati niz stručnjaka iz oblasti marketinga. Na ovogodišnjem festivalu predavači će biti: Ivan Ivanović (TV voditelj), Marko Stojiljković (brend menadžer), Predrag Milićević (marketing stručnjak), Vladan Anđelković (medija direktor), Vladimir Stanković (bloger). Prijava traje do srede, 13. marta, do ponoći.

Drugog dana seminara, 18. marta, kroz zabavni deo učesnicima će biti predstavljeno nekoliko sati kvalitetnih reklama preuzetih iz različitih medijskih izvora. Na seminaru će biti zastupljene i reklame svih pokrovitelja i prijatelja projekta.

Takmičarski deo odnosi se na izradu studije slučaja.
Marketinška agencija „New Moment” podeliće takmičarima studiju slučaja, posle mentorskog rada u toj agenciji. Mentorski rad održaće se 11. marta, nakon čega će takmičari imati tri dana da reše studiju slučaja. Za 15. mart planirana je prezentacija rešenja studija slučaja na Fakultetu organizacionih nauka i odabir najboljeg. Prijava traje do subote, 9. marta, do ponoći.

„FONklame” već šestu godinu zaredom imaju humanitarni karakter, a ove godine sav prihod od donacija i ulaznica namenjen je akciji „Srce za decu”. Takođe, u okviru projekta, krajem marta, biće organizovana i humanitarna žurka, još jedan u nizu događaja humanitarnog karaktera.

Ukoliko postoje neke nedoumice, više informacija o samom festivalu, kao i načinu prijavljivanja možete pronaći na sajtu www.fonklame.fonovcentar.rs.

Podeli