FONklame i ove godine startuju humano! #StayTuned

Pred punom salom bioskopa Cineplexx otvoren je deveti po redu festival marketinga FONklame. Na događaju za koji se tražila karta više, posetioci su uživali u najboljim reklamama i stand up nastupu Filipa Ugrenovića. Kako je festival humanitarnog karaktera, sav prihod od ulaznica za Veče reklama otišao je fondaciji Podrži život.

Svecano otvaranje festivala marketinga FONklame

U narednim danima očekuje nas edukativni deo ovogodišnjeg festivala marketinga FONklame. FON-ov centar za razvoj karijere poziva sve studente Beogradskog univerziteta, koje interesuje marketing, da se prijave za učešće na edukativnom delu festivala i tako upotpune svoja znanja.

Ne propustite priliku da o videu kao trendu digitalnog oglašavanja čujete od ekipe Dnevnjaka, Dragana Varagića i Vladimira Ćosića. Dodatnu dinamuku festivalu će doneti panel diskusija na temu „Video reklama vs. Reklama na televiziji“ u kojoj će učestvovati: Danilo Dabić – Zvoganj, Predrag Simić, Aleksandra Garić, Petar Vasić i Vladimir Marković Looney.

Predavanja će se realizovati u subotu 19. marta na Fakultetu organizacionih nauka. Za učešće na edukativnom delu festivala delegati će dobiti sertifikat.

Za sve one koji vole da se takmiče i pobeđuju, FONklame organizuju takmičenje u rešavanju studije slučaja koju zadaje modni studio Click. Sastavite tim od četvoro, rešite studiju slučaja i možda baš vi budete nagrađeni stručnom praksom.

Prijave su otvorene do petka 18. marta na sajtu FON-ovog centra za razvoj karijere.

Podeli