“Konverzija” znanja o digitalnom marketingu u Banjaluci

Regionalna digital marketing konferencija pod nazivom “Konverzija” po četvrti put će se održati u Banjaluci 25. i 26. aprila 2020, i to u predivnom ambijentu Banskog dvora. Tokom dva dana konferencije biće ugošćeno 500 učesnika, koji će imati priliku da čuju 20 predavača, a čitav događaj će obeležiti i velika žurka.

logo za konferenciju

Kako će izgledati konferencija?

Program će se odvijati u dve sale uporedo (velikoj i maloj), s tim što će se glavne tačke konferencije, poput otvaranja, keynote predavanja, website klinike, dodele nagrada i zatvaranja održati u velikoj sali, tako da svi učesnici budu prisutni.  Ulaznice se prodaju putem sajta, a od svake ulaznice deo novca se odvaja za humanitarne svrhe.

Svrha “Konverzije” je nesebično deljenje znanja i iskustva koje će ove godine u Banjaluku doneti čak 20 predavača stručnih u oblasti digitalnog marketinga. U prvom planu se ističe  neposrednost predavača, koji će na predavanjima pokušati da dopru do mladih ljudi zainteresovanih da se razvijaju u ovoj oblasti.

S obzirom da će se predavanja na konferenciji održavati simultano u dve sale, učesnici mogu menjati sale od predavanja do predavanja u skladu sa ličnim preferencijama, što dodatno daje na fleksibilnosti čitavom događaju. Osim toga što će slušati predavanja, učesnici će imati priliku i da na praktičnom delu pokažu svoje znanje, i to zahvaljujući proaktivnom umrežavanju učesnika. 

predavaci na konferenciji

Prilika za učenje od  stručnjaka iz oblasti digital marketinga

Predavanja na konferenciji će trajati između 50 i 60 minuta, u zavisnosti od teme i predavača. 

Što se samih tema tiče moći ćete da saznate kako funkcioniše priprema i implementacija marketing automatizacije od Maje Perović (Founder & CEO @ Market Republic), zatim o marketingu na instagramu od Ervina Habibovića (Co-founder and CEO @ Oriormedia) ili nešto o Google Page Speed-u od  Dušana Pilipovića (CEO @ Avokado). Ovo su samo neke od tema i predavača koji pokazuju raznolikost čitave konverzacije. 

Bilo da želite da proširite svoje znanje, ili da napravite prve korake u svetu digitalnog marketinga, pronaći ćete svoje  mesto na ovoj konferenciji.

Podeli