Naučite Javascript besplatno uz Humanity i Spacevent

Kompanija Humanity, u saradnji sa organizacijom Spacevent pokrenula je projekat „Knowledge Lab“ sa idejom prenošenja i razmene znanja u različitim segmentima IT-a. Prva serija radionica u okviru ovog projekta biće održana tri subote za redom, počev od 19. marta, a tema će biti Javascript. Tokom radionice imate priliku da naučite sve neophodne korake za  izradu aplikacije, praćenu testovima i dokumentacijom.

UX radionica u Humanity Srbija

Javascript radionice namenjene su onima sa znanjima drugih programskih jezika, a koji žele da saznaju više o Javascript programiranju i počnu da ga primenjuju u praksi. Radionica je podjednako namenjena onima sa osnovnim znanjem Javascript okruženja i željom da ga podignu na viši nivo.

Uz mentorsku podršku, tokom ove tri subote, učesnici radionica će proći kroz ceo proces izrade aplikacije, i videti kako to izgleda u praksi. Prve subote, tema će biti planiranje izrade aplikacije, upoznavanje alata i postavka rešenja. Drugi deo radionce obuhvatiće izradu Single Page Application rešenja, u Test Driven Development maniru, praćeno izradom odgovarajuće dokumentacije. Fokus finalnog dela biće testiranje aplikacije, pripremi koda za produkcijsku upotrebu i integraciji alata za praćenje grešaka u izvršavanju.

Tokom prve „Knowledge lab“ Javascript radionice, učesnici će biti upoznati i sa nekim od CI rešenja koja se koriste pri izradi aplikacija. Biće reči i o isporuci sadržaja u produkcijskim okruženjima putem CDN.

Tim mentora čine članovi Humanity tima: Jelena Nikolić (Front-End Developer), Ivan Nikitović (Senior Developer), Vladimir Vujošević (Senior Front-End Developer), Aleksandar Mićović (Product Owner) i Nikola Pavlović (Front-End Developer). 

Rok za prijavu je 11. mart, a svoje mesto možetš obezbediti putem formulara za prijavu. Radionice će biti održane u prostorijama kompanije Humanity, na adresi Knjeginje Zorke 25-27. Okvirni vremenski period rada je od 10 do 18.30h, sa pauzama za kafu i ručak koji će biti obezbeđen. Zbog ograničenog broja mesta na radionici, informacije o učešću biće objavljene do 14. marta.

Podeli