Ulaznice za Ten Walls – PROMO PERIOD

U petak, 6. maja, Beograd će ugostiti popularnog litvanskog producenta Ten Walls-a koji prvi put nastupa u Srbiji u okviru svoje turneje Equailized. Ograničen broj karata po promo ceni od 970 dinara trajaće do petka, kada će za regularnu kartu cena biti 1500 dinara, odnosno 2500 dinara za VIP kartu.

gramofonska pločaTridesettrogodišnji litvanski DJ i producent Marijus Adomaitis, poznatiji kao Ten Walls, nastupiće na Beat žurci, 6. maja ove godine u prostoru Magacina Depo!

Imajući u vidu da je ovaj litvanski DJ i producent završio muzičku školu, želeo je svoju produkciju da obogati “klasičnim” uticajem. Kada je konačno pronašao synth koji je po njegovom ukusu, kreirao je novi alter ego – Ten Walls, i počeo je da izdaje nove trake.

Zvuk koji je predstavljao kombinaciju tehna i orkestra klasične muzike, vozio je klabere na nova putovanja. Singl “Walking with Elephants” ga je proslavio u pravom smislu te reči i zahvaljujući njemu osvojio je fanove širom sveta.

Organizacija Beat uspešno održava žurke, na kojima ste imali prilike da slušate domaće i svetske DJ-eve, a ovog puta pruža Beogradu bogat muzički program za ljubitelje elektronskog zvuka.

Zabeležite 6. maj u svoje kalendare, jer nas očekuje žurka za pamćenje!

Karte možete nabaviti preko DD Tickets-a i u svim Win-Win radnjama širom Srbije.

Podeli